De ce nu e indicat sa folosesti cartele Gevey 3G SIM

Sunt sigur ca stiti deja despre cartelele Gevey 3G SIM cu ajutorul carora puteti face unlock terminalelor iPhone 4 indiferent de baseband. Stiu ca foarte multi dintre voi sunt interesati sa cumpere asemenea cartele insa ignora un aspect foarte important al modului de folosire a acestui gen de cartela. V-am explicat ca decodarea terminalului vostru cu aceasta cartela implica sunarea la serviciul unic de urgenta 112 pentru ca terminalul sa aiba semnal si cartela sa cloneze un anumit cod si sa deblocheze terminalul.

In SUA nu exista 112, in schimb orice apel facut pe numarul 112 este redirectionat catre serviciul 911. Multi posesori de cartele Gevey 3G SIM au ajuns sa sune efectiv la 911 cand si-au decodat terminalele pentru ca apoi sa fie sunati inapoi de politisti si sa fie intrebati daca au vreo problema si de ce au sunat. Desigur ca unul/doua apeluri de acest gen sunt trecute cu vederea daca va cereti scuze si “inventati” ceva insa daca devine obisnuinta atunci fiti sigur ca, cel putin o amenda este deja pregatita pentru voi.

In Romania veti ajunge cel mai probabil sa faceti exact acelasi lucru, adica fara sa va dati seama sa plasati un apel care sa primeasca un raspuns de la un operator al serviciului 112 si atunci situatia se complica pentru voi. Abuzarea de acest serviciu este pedepsita cu amenda si inchisoare in anumite cazuri asa ca va recomand sa aveti FOARTE MARE GRIJA si sa NU achizitionati astfel de cartele in Romania. Dupa cum am spus mai sus, veti fi iertati o data, de 2 ori, dar de la a 3-a oara lucrurile se vor complica.