Disco Messenger – mesaje text gratuite de multumita celor de la Google

Disco Messenger este o noua aplicatie care permite utilizatorilor sa trimita mesaje text gratuite oricaror contacte din agenda, contacte care desigur ca trebuie sa aiba aceasta aplicatie instalata. Disco Messenger a fost dezvoltata de compania Slide detinuta de Google inca de anul trecut. Pentru a folosi aplicatia trebuie mai intai sa trimiteti un SMS taxabil catre un numar international cu un cod unic al dispozitivului vostru.

Dupa ce faceti inregistrarea puteti trimite mesaje gratuite prietenilor vostri la fel ca si cu orice alta aplicatie de acest gen disponibila pana acum. Interesant este ca Disco Messenger nu este disponibila pentru Android insa avand in vedere ca e facuta de o companie detinuta de Google sunt sigur ca vom vedea foarte multe noutati disponibile in viitor. Disco Messenger poate fi instalata gratuit din AppStore.

Pretul initial:
Numele:
Disco Messenger

Gratuit

Developer: Slide, Inc
Categoria: Social Networking


Descriere: Group text messaging on ANY phone made FREE & EASY!
Start as many groups as you like & start chatting right away!

Create groups, add friends & find bliss in the convenience of Disco! There are so many re…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.8 Mb


 

Articolul precedentVideo: Asteptarea pentru iPad 2 : Londra vs New York
Articolul următorDe ce nu e indicat sa folosesti cartele Gevey 3G SIM
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.