Disco Messenger – mesaje text gratuite de multumita celor de la Google

Disco Messenger este o noua aplicatie care permite utilizatorilor sa trimita mesaje text gratuite oricaror contacte din agenda, contacte care desigur ca trebuie sa aiba aceasta aplicatie instalata. Disco Messenger a fost dezvoltata de compania Slide detinuta de Google inca de anul trecut. Pentru a folosi aplicatia trebuie mai intai sa trimiteti un SMS taxabil catre un numar international cu un cod unic al dispozitivului vostru.

Dupa ce faceti inregistrarea puteti trimite mesaje gratuite prietenilor vostri la fel ca si cu orice alta aplicatie de acest gen disponibila pana acum. Interesant este ca Disco Messenger nu este disponibila pentru Android insa avand in vedere ca e facuta de o companie detinuta de Google sunt sigur ca vom vedea foarte multe noutati disponibile in viitor. Disco Messenger poate fi instalata gratuit din AppStore.

Pretul initial:
Numele:
Disco Messenger

Gratuit





Developer: Slide, Inc
Categoria: Social Networking


Descriere: Group text messaging on ANY phone made FREE & EASY!
Start as many groups as you like & start chatting right away!

Create groups, add friends & find bliss in the convenience of Disco! There are so many re…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.8 Mb


 

9 COMENTARII

  1. Am instalat-o eu de pe US Store, dar nu merge activarea. Incearca sa dea un sms la un numar de state, dar sms-ul nu se transmite. S-ar putea sa fie restrictionata folosire doar pentru state momentan.