Prima Pagina Apple Video: Asteptarea pentru iPad 2 : Londra vs New York

Video: Asteptarea pentru iPad 2 : Londra vs New York

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YHOoTbBXpo8[/youtube]

Va mai aducetia minte de clipul video de mai sus? A fost inregistrat in ziua lansarii iPad 2 in SUA si prezinta cea mai lunga coada pentru iPad 2 din SUA facuta in jurul magazinului Apple din Fifth Avenue New York. Atunci peste 1000 de persoane asteptau linistite as cumpere o tableta din magazin insa multi dintre ei au indurat frigul degeaba. In Europa situatia este identica si dupa clipul video de ieri cu lansarea din Paris va prezint astazi felul in care a aratat situatia la Londra.

Aceleasi cozi, aceleasi stocuri “subtiri”, aceeasi oameni dornici sa achizitioneze o tableta, aceeasi dezamagire din partea Apple. O experienta unica si uniforma din partea companiei.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8ZExMlgJ4QY[/youtube]

 • Sper ca Apple sa nu fi observat “macelul” de la ulei 😐 si totodata in viitorul apropiat sa vedem si noi un Apple Store in Romania pentru ca sunt foarte multi doritori de iDevice-uri iar toata treaba cu achizitionatul on-line sau sa astepti sa aduca retailerii ….eh ne facem o idee cam cat de sacaitoare e treaba , binenteles sa nu uitam partea cu asteptatul cu “saptamanile” 🙁 !

 • Nu conteaza pentru Apple asa ceva, ei se uita la puterea de cumparare iar in Romania puterea de cumparare este foarte mica.

 • Mostwnted

  Nu se merita investitia unui Apple Store in Romania … fa calculul cat e salariul mediu in romania si primesti imediat raspunsul … te poti raporta la cate plinuri de benzina poate face un roman si cate plinuri poate face un om dintr-o tzara cu Apple Store 🙂

 • KFF

  In filmul de la Londra , coada e pe 2 strazi : Regent Street, si apoi imediat pe colt cu Princess Street . Pare mai mare decat la Paris . Dar Apple Store Regent Street este magazinul cu cele mai mari vanzari pe metrul patrat din Marea Britanie . (60 de milioane de lire sterline pe an , sau 2000 de lire pe square foot)

 • KFF

  Rectificare : coada este pe 4 strazi care formeaza un patrat : capatul extrem este pe Princess Street , apoi Hannover Square , apoi Hannover Street apoi Regent Street , in fata magazinului . Asta e cam 300-350 metri

  E magazinul unde am probat cred ca prima data un iPhone4 in 3 iulie anul trecut .