Prima Pagina aplicatii Cydia si multitasking-ul incorporat

Cydia si multitasking-ul incorporat

Cydia 1.1.1 este disponibila de cateva zile si in noua aplicatie veti regasi foarte multe elemente noi implementate de saurik. Printre acestea gasi un fel de semi-multitasking special facut pentru aplicatia folosita de sute de mii de persoane zilnic. saurik a explicat ca nu poate implementa multitasking-ul in Cydia pentru ca un asemenea sistem ar fi greu de implementat acum, insa in Cydia 1.1.1 regasim un workaround la problema cu multitasking-ul. Acum cand navigam prin Cydia si iesim din aplicatie, la reintrare nu va trebui sa luam de la inceput tot ce faceam ci aplicatia ne readuce in meniul anterior dupa cateva secunde de loading.

Nu e multitasking in adevaratul sens al cuvantului insa este un inceput si probabil saurik va gasi in final o metoda de a implementa multitasking-ul pentru iDevice-urile noastre dar pana atunci va trebui sa ne descurcam cu ce avem. Eu unul sunt bucuros ca a implementat macar atat pentru ca acum voi putea relua munca fara sa mai caut tweak-ul sau aplicatia la care ma uitam inainte sa ies din Cydia.

 • andutzu

  mda. E ok deocamdată.

 • lexen

  e ok fata de ce era inainte. astept ziua in care am sa pot sa dau refresh + minimize ca sa pot sa mi fac treaba pe telefon fara sa astept sa se updaze repo-urile

 • Darthmaul

  Vezi sa nu fie minimize pe ios vreodata.:)))

 • Dragos

  Avand in vedere miile de linii de cod din spate, Cydia este o aplicatie demna de tot respectul ! Performantele la care s-au ajuns acum sunt excelente !!

 • GIGI SEFU MEU

  tot respectul pt sariuk

 • Tigris Regalis

  Ce mii de linii de cod? Ce respect pentru saurik? Aplicația nu este decât o interfață către depozitele de software (repo) ale altora, iar pentru acest ghișeft de intermediere – fără muncă de programare, fără riscuri – tipul ăsta încasează o grămadă de bani! Iar când a apărut competiție din partea Rock, a cumpărat-o pur și simplu și a rămas cu monopolul pe economia gri de soft pentru iOS.

  Toate problemele cu Cydia sunt din cauza programării defectuoase, inclusiv rularea permanentă cu privilegii de root (o soluție aberantă, evitată de orice programator serios de Unix, datorită riscurilor de securitate și pentru integritatea sistemului). La cât câștigă leneșul, trebuia de ani de zile să rezolve neajunsurile astea penibile!

 • lexen

  @ Tigris Regalis… vad ca tot timpul stii tu totul… de ce nu esti hacker sau chiar presedintele lumii, in cazul asta??

 • Tigris Regalis

  @lexen: Pentru că am altceva mai bun de făcut! 😀

 • Well said @Tigris Regalis , thumbs up !

 • Andreir2000

  Eu am pus cydia in backgrounder sa ruleze permanent in bacground, meniu: overrides, “run as in foreground”.
  Pot intra sau iesi fara probleme din cydia si ma reintorc in acelasi loc de unde am minimizat-o.
  Cand consideri ca ai terminat treaba, o inchizi manual ca sa eliberezi memoria si sa salvezi bateria.

 • lexen

  @ Tigris Regalis lol good one :))