Prima Pagina Apple iPad 2 indisponibila in magazinele Apple din lumea intreaga

iPad 2 indisponibila in magazinele Apple din lumea intreaga

Vineri iPad 2 a fost lansata oficial in 25 de tari de pe intreg globul insa europenii au fost rasfatatii companiei Apple avand in vedere ca 20 din cele 25 de tari se afla pe batranul continent. Sute de mii de oameni s-au strans in fata magazinelor Apple pentru a achizitiona o tableta iPad 2 si pana sambata seara multe dintre magazinele Apple ramasesera deja fara nici o tableta pe stoc. In Marea Britanie intreg stocul de tablete a fost epuizat in doar 24 de ore de la lansare, unele magazine vanzand in jur de 8.000 tablete, insa abia azi s-a confirmat faptul ca tableta este indisponibila in aproape toate magazinele Apple. In magazinul online tableta poate fi comandata insa livrarea se face in 3 – 4 saptamani de la plasarea comenzii deci este mult de asteptat.

Partea buna este ca un nou stoc de tablete va fi disponibil incepand de maine deci daca locuiti intr-un oras unde exista Apple Store atunci puteti merge sa achizitionati o tableta. Se estimeaza ca Apple ar fi vandut in jur de 1 milion de tablete pana acum insa eu unul cred ca vorbim despre o cifra mult mai mare si daca nu ar fi existat probleme cu stocurile atunci numarul de unitati vandute era cel putin dublu.

 • Eu m-am intors aseara din Budapesta, la ei pe Vaci ut aproape de Oktogon ter am vazut inca vreo 40 de bucati la ora 16 ora noastra … nush’ daca au supravietuit pana azi … da’ sunt sanse caci nu prea se cumparau in cele 10-15 min. cat am stat acolo …

 • Pret?

 • Oakish

  Vineri dimineata eram in Venetia , am fost la un Premium Seller Apple , mi s-a spus ca la ora 17 vor incepe vanzarea la ipad 2 … am revenit la 17 la coada erau 50-60 persoane si majoritatea aveau numar de ordine !!! Am renuntat sa stau la coada deoarece probabilitatea sa mai prin unul era foarte mica . Sambata dimineata eram in Budapesta , in mall-ul Arena cu o ora inainte de a deschide magazinul Apple , la coada erau deja 2 oameni in fata mea , am intrebat si ziceau ca au fost cu o seara inainte si cei de la magazin inchideau dar li s-a spus ca dimineata au pe stoc . Am stat o ora sa deschida magazinul si surpriza …. mai erau 3 bucati de vanzare 32 gb 3g si 2 bucati wifi only ….. 🙁
  Se pare ca nu mi se arata sa imi achizitionez unul deocamdata ….
  BTW : Ipad 2 64 GB 3g+Wifi in ungaria este 235.700 Forintzi aprox 907 EURO ….
  Azi dimineata mi-am sunat un amic in Viena a sunat la MacShark shi …. azi primesc stocuri dar sunt 200 precomenzi facute deja …. putea sa faca precomanda dar avand in vedere ca nu stiau cate primesc nu i-a putut spune nimic de livrare ….. probabil imi voi comanda de pe Apple Store Austria cu livrare 3-4 saptamani ….

 • Oakish

  In austria si italia preturile de la reselleri sunt aceleasi cu cele afisate pe paginile oficiale Apple ….

 • Pingback: iPad 2 - Page 11 - Console Games Forum()