Prima Pagina Apple Viitoarea versiune a iPod Nano ar putea avea camera

Viitoarea versiune a iPod Nano ar putea avea camera

In toamna anului trecut Apple a prezentat lumii intregi cea de-a sasea versiune a iPod Nano care spre deosebire de cele anterioare avea un design cu totul si cu totul nou. Vorbim despre un dispozitiv patrat, mic, cu ecran touchscreen ce rula o versiune modificata a iOS si a fost sursa de inspiratie pentru diversi producatori de accesorii care ne propun sa il folosim pe post de ceas. Aceasta a sasea versiune a iPod Nano a venit fara camera pe care versiunea a 5-a o avea iar unii utilizatori au ramas extrem de dezamagiti de decizia celor de la Apple. Conform unui site din China, versiunea a saptea a iPod Nano va avea o camera inclusa insa va pastra forma curenta a dispozitivului.

Chiar daca pare putin credibil ca Apple ar putea inghesui o camera in actuala versiune a iPod Nano, respectivul site a relatat zvonuri care in final s-au dovedit a fi adevarate deci este foarte posibil sa vedem un asemenea produs prezentat la conferinta Apple din toamna acestui an.

  • nu i vad rostul la nano ipod camera dar in fine poate va prinde ,eventual tre sa il comercialzeze impreuna cu o lupa noul nano ipod ;)))))

  • B06DAN

    o camera de 5 mp si faci poze profesioniste. . Cred ca e o gluma de 1 aprilie aaa sau 2 aprilie. nu-i vad rostul camerei. Imaginati-va cine va face poze cu o tableta care e cat un diplomat sau cine va face poze cu o jucarie care o pierzi intre degete de mica ce e.

  • Cutean Bogdan

    Daca nu ai altceva la indemna, crede-ma ca faci poza cu orice, daca ii chiar ceva interesant.