Rebel Lite Micro Sim Card – unlock ieftin pentru iPhone 4

V-am spus acum cateva zile ca a aparut o solutie alternativa de unlock sub forma unor cartele Rebel Micro SimCard disponibile din 6 aprilie pentru achizitie de la o firma din Marea Britanie. Asta a fost acum 2 zile iar astazi a aparut o versiune “lite” a acestor cartele Rebel Micro Sim Card care costa doar 30£ fata de 70$ cat costa versiunea normala. Doar 33€ euro ar trebui sa platiti pentru aceasta versiune a Rebel Lite Micro Sim Card  si va puteti decoda terminalul iPhone 4 indiferent de versiunea de iOS pe care o aveti deoarece pe site-ul companiei se specifica faptul ca puteti decoda orice iOS 4.

Cartelele sunt ieftine, mult mai ieftine decat celelalte, deci care ar fi problema? Problea sta in faptul ca aceste cartele au o banda lunga cu un chip care iese din laterala terminalului, banda pe care ar trebui sa o ascundeti dupa cum vedeti exemplificat mai jos. Practic platiti jumatate de pret si primiti o cartela nu chiar atat de grozava din punct de vedere estetic dar care probabil isi face treaba. Nu se stie deocamdata daca aceste cartele folosesc serviciul 112 sau daca functioneaza in Romania, insa pretul e foarte bun pentru ceea ce ofera. Le puteti cumpara de aici incepand cu 6 aprilie.

Thanks to Catalin.

20 COMENTARII

  1. Nu cred ca merge taiata.Dar cine stie? Nu cred ca banda e o problema, pt ca se poate ascunde .Sunt multe huse pe piata care pot ascunde acea banda.Important e sa mearga unlock-ul si fara a apela 112 .

  2. Problema e alta. Cu rebel sim se duce bateria imediat pt. ca etajul final de GSM ramane mereu aprins si caut mai tot timpul reteaua. Cu rebel SIM telefonul tine doar 5 ore si tre sa reincarci de fiecare data. Basca sunt Drop Calls la greu! A incercat un tester din Beijing treaba asta. de unlock nici nu comenteaza iphone-ul si iti apare numele retelei instant.

  3. Prin prisma la chip-ul asta nu se poate scoate , stiu si eu un software unlock pentru BB-urile codate 😐 !! O treaba hardware a facut Geo pe iPhone 2 si a scos solutia de unlock ! ….Zic si eu 😉

  4. Cata minte aveti….cum sa o tai ??Ala e un circuit electronic.Credeti ca daca puteau nu-l faceau mai mic?Oricum solutia merge din 2 in 2.Adica ai sa ai un telefon functionabil cam 75 % .
    Newerlocked e cea mai buna solutie.Pentru cei care isi permit sa de-a 70-80 de eur.se merita.Pentru cei care nu-si permit sa le vanda si sa-si cumpere LG sau NOKIA.

  5. dan b. de unde stii ca se duce rapid bateria? nici nu s-a lansat inca si tu iti dai cu parerea, ei bine ma ataca cei ca tine care mananca de pe jos si vor sa omoare sprantele celor cu terminale codate, te la campie omule

  6. probabil tot geo hotz ne va aduce unlock software… dev team probabil a primit ceva bani de la apple sa nu mai scoata unlock… oricum sa ne fie invatatura de minte sa luam telefoane codate… m-am saturat de 4.0.1 abea astept sa apara iphone 5

  7. eu cred ca pe cei de la apple ii deranjeaza jailbreaku si nu unlock’u. operatori de telefonie sunt banuiti ca umbla cu maruntzish la unii membri dev

  8. Poate fi o alternativa mai ieftina, dar cu carcasa ajungi la pretul unui rebel sim mico normal si in plus e inestetic.Oricum asteptam cu nerabdare sa vedem daca se poate decoda pe at&t.

  9. Cu putina indemanare nu mai este nevoie sa ai acea banda in exterior…
    Pui integratul in telefon…. la un service gsm mai indemanatic.
    Asa am procedat eu pe vemea cand era 3g ul decodat cu turbo sim…Lipeam chip-ul turbo sim-ului in interiorul terminalului.

  10. Am una acasa…nu merge…iar dupa 2-3 scoateri si introduceri ale tavitei cred ca se sectioneaza banda care iese afara si care duce la cip-ul de decodare…la mine dupa 2-3 incercari nereusite nu mai vedea “chinezaria”. Nu aruncati bani…aruncati iphone-ul 4…luati 3gs…io asa am facut!