Prima Pagina iOS 4.3 Untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 sau gluma proasta de 2 aprilie?

Untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 sau gluma proasta de 2 aprilie?

Stefan Esser a.k.a. i0n1c a publicat aseara pe contul sau de pe Twitter un link catre un fisier zip in care s-ar afla solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1. Problema este ca el a protejat respectiva arhiva cu o parola AES de 30 de caractere pe care nu a dezaluit-o. Desigur o astfel de parola este foarte greu de spart si chiar daca ar reusi cineva sa o sparga nu se stie daca in arhiva se gaseste intr-adevar solutia de untethered jailbreak. Nu stiu daca dupa atatea minciuni din partea altora era bine ca i0n1c sa se comporte asa insa aceasta este atitudinea pe care o au cei care dezvolta solutii de jailbreak gratuit insa problema nu e ca nu s-ar da bani pe ele ci, ca dezvoltatorii nu accepta donatii.

In concluzie, daca vedeti pe undeva vreo stire in care se spune ca solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 a fost lansata veti sti ca e o minciuna, cand apare solutia de untethered jailbreak veti afla de aici.

  • Oricum nu stiu cati dintre voi au observat dar s-a reintors serif _hasim ieri a scris primele twitteruri el nu a mai scris pe twetter din 15 martie ,si a declarat intr-un twitt ca sa reintors la munca iphone ,deci sa ne asteptam la vesti bune din partea lui ,cu toate ca era foarte mirat ce a gasit pe twitter de cand nu a mai intrat .(nothing changes on twitter, @MuscleNerd is kicking some faker’s Ass as usual, @comex still re-tweets, & @iH8sn0w <3 h0tb33fd3v, <3 u all :)))

  • Alt sclav care din lipsa de ocupatie se joaca cu “nervul” omului ….asa cum e si Hashim ala 😉 !

  • Pingback: Untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 disponibil astazi?()