Oferta prinde din urma cererea, iPad 2 livrata mai repede in cazul unei comenzi online

Cu putine ore in urma statusul pentru livrarea tabletelor iPad 2 comandate online a scazut de la 3 – 4 saptamani la 2 – 3 saptamani in toate magazinele online ale companiei Apple. Fie ca vorbim despre continentul american, cel european, Australia ori Asia, iPad 2 este livrata in 2 – 3 saptamani de la plasarea comenzii. Mai mult decat atat, unii raporteaza ca tabletele ajung chiar mai devreme decat acest termen stabilit de Apple deci se pare ca in momentul de fata compania incepe sa acopere incet incet cererea de pe piata. Din pacate in magazinele fizice inca exista cozi destul de mari dar incet incet oamenii care au asteptat atatea zile ajung in sfarsit sa cumpere o tableta.

Situatia s-a remediat mult mai repede decat ar fi crezut oricine mai ales ca in Japonia situatia nu s-a remediat simtitor. Apple pare sa fie din nou stapana pe situatie si livrarile vor fi reduse cel mai probabil luna aceasta la mai putin de 2 saptamani apoi la o saptamana si la 24 de ore.

6 COMENTARII

  1. […] Clipul de mai sus prezinta pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a activa gesturile multitouch si posibilitatea de a selecta functia pe care o indeplineste butonul silent a terminalelor voastre. Tutorialul ar trebui sa functioneze pentru iPhone si iPod Touch compatibil cu iOS 4.3 insa nu va pot garanta 100% ca va merge pe iPod Touch. Fie urmati instructiunile din clipul de mai sus, fie pe cele de mai jos, veti ajunge la acelasi rezultat. Pentru iPad folositi acest tutorial. […]

  2. pe online shop-ul din Germania si-a revenit intervalul la 3-4 saptamani, cel putin varianta de 16gb wifi. Eu am comandat in germania, estimarea e 21 aprilie pentru expediere, 29 pentru livrare.