Prima Pagina iOS 4.3 sn0wbreeze 2.5 disponibila, untethered jailbreak si unlock pe iOS 4.3.1

sn0wbreeze 2.5 disponibila, untethered jailbreak si unlock pe iOS 4.3.1

70

sn0wbreeze este singurul program pentru Windows care ne permite sa facem un custom ipsw care pastreaza baseband-ul intact si face jailbreak pentru terminalul nostru. Acum cateva minute iH8sn0w a actualizat sn0wbreeze la versiunea 2.5 care include untethered exploit-ul din redsn0w si PwnageTool si face untethered jailbreak pe iOS 4.3.1. Pe langa faptul ca putem face untethered jailbreak pe Windows, sn0wbreeze ne permite deasemenea sa instalam si ultrasn0w compatibil cu iOS 4.3.1, deci veti putea face unlock fara probleme deoarece versiunea ultrasn0w din Cydia nu functioneaza deocamdata cu iOS 4.3.1.

Aceasta noua versiune a sn0wbreeze functioneaza cu toate terminalele indiferent de bootrom/baseband, exceptie facand iPad 2. Puteti urma acest tutorial pentru a face un custom ipsw cu sn0wbreeze, pasii sunt aceeasi doar ca difera versiunea de iOS pe care trebuie sa o descarcati.

Puteti descarca sn0wbreeze 2.5 de: [download id=”126"]

Tutorial pentru jailbreak cu sn0wbreeze 2.5 aveti aici.

UPDATE: Se pare ca iH8sn0w recomanda asteptarea dupa update-ul la ultrasn0w pe care Dev Team il va lansa, insa utilizatorii au putut folosi pana acum patch-ul din sn0wbreeze pentru a face unlock.