Prima Pagina baseband Tutorial: Untethered Jailbreak pe iOS 4.3.1 pentru iPhone 3GS/4, iPad si iPod...

Tutorial: Untethered Jailbreak pe iOS 4.3.1 pentru iPhone 3GS/4, iPad si iPod Touch cu sn0wbreeze 2.5

iH8sn0w a lansat acum mai bine de o ora o noua versiune a sn0wbreeze care ne permite sa facem jailbreak pe iOS 4.3.1 pentru orice iPhone 3Gs/4, tableta iPad sau iPod Touch 3G/4G. Desi acest nou untethered jailbreak functioneaza pe orice aproape iDevice cu iOS 4.3.1 instalat infiderent de bootrom sau baseband, iPad 2 ramane deocamdata fara jailbreak deoarece nu exista un exploit compatibil. In versiunea 2.4 beta 1 a sn0wbreeze iH8sn0w recomanda folosirea ultrasn0w fixer pentru a face unlock pe iOS 4.3.1 folosind versiunea actuala a ultrasn0w din Cydia insa acum nu mai recomanda aceasta optiune deci o faceti pe propria raspundere.

Aceasta versiune a sn0wbreeze nu contine patch-ul pentru ultrasn0w deci nu veti putea face unlock!

sn0wbreeze 2.5 este compatibil cu :

 • iPhone 3GS/4;
 • iPad;
 • iPod Touch 3G/4G.

ultrasn0w face unlock numai pentru urmatoarele baseband-uri : 01.59.00 / 04.26.08 / 05.11.07 / 05.12.01 / 05.13.04 / 06.15.00 si in versiunea 2.4 beta 1 era compatibil cu iOS 4.3.1 insa acum iH8sn0w recomanda asteptarea lansarii unei versiuni noi facute de Dev Team.

sn0wbreeze 2.5 functioneaza NUMAI pe Windows.

Tutorialul a fost testat de mine pe un iPhone 4 si este complet functional!

Pasul 1

Instalati iTunes 10.2.1.1 daca nu ati facut-o inca.

Descarcati iOS 4.3.1 pentru terminalul vostru de aici.

Descarcati sn0wbreeze 2.5 de [download id=”126″].

Pasul 2

Schimbati extensia fisierului firmware downloadat la pasul 1 din .zip in .ipsw. Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci dati click dreapta pe sn0wbreeze si selectati Run as Administrator. Veti primi un mesaj de avertizare sa nu distribuiti programul, apasati ok apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 3

Acum veti fi intampinati de un ecran care va cere sa cautati in calculator locul unde ati salvat fisierul iOS 4.3.1 descarcat la pasul 1 si sa il deschideti, dupa ce programul verifica fisierul apoi va aparea semnul ok, dupa care apasati butonul albastru pentru a continua. iH8sn0w a incercat sa implementeze un modu de drag&drop pentru fisiere insa din pacate acesta nu functioneaza corespunzator asa ca va recomand sa evitati folosirea sa.

Pasul 4

Daca aveti un iPhone 3GS veti fi intrebati ce bootrom are terminalul vostru. Vi se vor afisa 3 optiuni pe ecran :

 • old bootrom – bootrom vechi;
 • new bootrom – bootrom nou;
 • detect it for me – sn0wbreeze va detecta automat ce bootrom aveti. Va trebui sa introduceti terminalul in DFU Mode si sa urmati pasii de pe ecran.

Pasul 5

Programul are 3 optiuni de lucru : simple mode, expert mode si baseband preservation mode. Simple mode este cea mai simpla si lipsita de optiuni metoda, iar expert mode va da posibilitatea sa customizati tot ce vrei sa introduceti in firmware, in tutorialul acesta vor explica expert mode. Baseband preservation Mode va da posibilitatea de a face un custom ipsw fara jailbreak dar care nu face update de baseband, deci veti avea iOS 4.3.1 fara jailbreak si cu baseband vechi dar nu veti putea face unlock pentru ca nu aveti jailbreak.

Pasul 6

Acum ajungem la lucrurile ceva mai complicate. In ecranul acesta sn0wbreeze va afisa optiunile pe care le avem in configurarea firmware-ului, optiunea General este cea care va poarta prin toate celelalte asa ca o vom selecta pe aceasta. Selectati General dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 7

Acum veti ajunge in ecranul care va ofera urmatoarele optiuni :

 • Activate the iPhone – optiunea de a activa telefonul, bifati-o daca NU aveti cartela operatorului de unde e cumparat telefonul, daca o aveti sau telefonul e deblocat din fabrica atunci debifati-o si faceti activarea cu iTunes;
 • Install Animated Boot Logo – daca activati aceasta optiune veti instala un boot logo animat, daca o dezactivati nu va fi instalat;
 • Install SSH – va instaleaza OpenSSH din Cydia pentru a va permite sa accesati fisierele de sistem prin SSH;
 • Enable Gestures menu activeaza gesturile multitouch pentru iOS 4.3.1 dar numai pentru iPhone 3GS/4;
 • Install working mobilesubstrate instaleaza mobilesubstrate compatibil cu iOS 4.3.1.

Ramane la atitudinea voastra daca doriti sa le activati sau nu.

Root Partition size va da posibilitatea de a selecta spatiul repartizat partitiei de sistem, va recomand sa lasati valoarea de acolo. Apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 8

Daca aveti un iPhone 3GS, in ecranul urmator veti avea posibilitatea de a face update la baseband-ul de iPad care va permite sa decodati un baseband nedeblocabil. sn0wbreeze va instala automat baseband-ul de iPad daca sunteti conectati la internet si dupa ce instalati custom ipsw–ul veti putea instala ultrasn0w si veti putea folosi terminalul. Sfatul meu este sa nu instalati baseband-ul de iPad deoarece veti pierde posibilitatea de a folosi GPS-ul integrat in terminal, pentru totdeauna. Nu veti putea face downgrade de baseband vreodata si veti avea probleme atunci cand faceti restore la versiuni noi ale iOS.

Aceasta versiune a sn0wbreeze nu contine patch-ul pentru ultrasn0w deci nu veti putea face unlock!

Pasul 9

Acum veti ajunge in meniul unde puteti selecta aplicatii din Cydia/din calculator care sa fie automat instalate in ipsw. Selectati din calculator fisierele .deb dorite folosind optiunea browse apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 10

Dupa ce ati selectat fisierele corespunzatoare ajungeti in meniul principal unde trebuie sa selectati Build ipsw pentru a incepe procesul prin care este facut custom ipsw-ul vostru.

 

Dupa ce apasati butonul albastru veti ajunge intr-un meniu unde puteti alege daca doriti sa jucati PacMan sau sa vedeti clasica rotita.

Pentru a rula PacMan trebuie sa aveti flash instalat, din pacate mie nu mi-a mers desi am flash asa ca va puteti juca cu optiunea sa vedeti daca merge.

Dupa ce terminati de facut custom ipsw-ul veti avea afisat mesajul de mai jos.

Pasul 11

Acum apasati butonul ok pentru a introduce terminalul in Pwned DFU Mode folosind sn0wbreeze. Este foarte important sa urmati pasii de mai jos. Conectati dispozitivul la PC.

Pentru inceput inchideti dispozitivul vostru.

 • apasati butonul Power pentru 3 secunde;
 • tinand apasat Power apasati si Home si tineti-le apasate pentru inca 10 secunde;
 • dati drumul butonului Power si tineti apasat doar home iar dispozitivul ca intra in DFU Mode.

Pasul 12

Dupa ce se termina procesul deschideti iTunes, tineti apasati butonul Shift de pe tastatura in timp ce apasti pe restore si selectati custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze, ar trebui sa aiba denumirea aceasta sn0wbreeze_iPhone 4-4.3.1 si ar trebui sa fie pe desktop.

Dupa ce se termina restore-ul ar trebui sa aveti un iDevice untethered jailbroken complet functional. ultrasn0w il puteti instala direct din Cydia insa tineti minte ca s-ar putea sa nu functioneze!

 

 • AlinM

  [..] Enable Gestures menu activeaza gesturile multitouch pentru iOS 4.3.1 dar numai pentru iPhone 4 [..]

  eu am bifat pe un 3GS si merg fara probleme…

 • Da, am uitat sa actualizez acolo, merci.

 • @ zaone , ai observat ca in 4.3.1 nmai avem gesturi multitouch?
  eu nu le gasesc in N90 , si nici un sn0wbreeze nu spune nimic.

 • Ba da apare in sn0wbreeze 2.5. iH8sn0w a si confirmat pe Twitter asta.

 • totusi eu in editor , nu gasesc fisierul multitasking-gestures.

 • Pai nu exista, ala trebuie introdus de tine. Apple nu a activat gesturile multitouch pe nici un iDevice in iOS 4.3/4.3.1.

 • aaaa , acum am priceput , credeam ca fisierul ” multitasking-gestures” trebuie editat nu creeat.
  o sa incerc .
  merci

 • Pai si ce sa folosim sn0wbreeze 2.5 sau redsn0ow ?Care e diferenta ?

 • crixalis

  Cei care au instalat 4.3.1 pe 3GS este o diferenta de performanta ? se merita fata de 4.2.1 ?

 • @ Szilagyi Mihaly: “Pai si ce sa folosim sn0wbreeze 2.5 sau redsn0ow ? Care e diferenta ”
  ce recomanzi Zaone ?

 • @Claudiu Niculescu: redsn0w.

 • salut ,
  eu am un iphone 4 cu 4.1 si baseband 02.10.04 . Acum , evident , nu folosesc ultrasn0w , dar pe viitor mai pot folosi ultrasn0w daca fac acum updat la 4.3.1 cu sn0wbreeze cu baseband preservation mode ?

 • Cristian

  Am un 3GS cu firmware 05.12.01 cu 4.2.1 acum daca trec la 4.3.1 imi pastrez BB, pot sa fac unlock ultrasn0w
  Multumesc

 • @Aurash Ci: Daca va iesi o solutie de unlock atunci da.
  @Cristian: Dca pastrezi baseband-ul intact da.
  @Claudiu Niculescu: Face update de baseband, cu TinyUmbrella ar trebui sa nu faca dar nu am verificat pentru 4.3.1.

 • merci ! cum ajung acasa ma apuc ! :))

 • @zaone Intrebare prosteasca!

  Daca am BB 05.13.04 si unlock cu ultrasnow 1.2, pot sa fac update din itunes la 4.3.1 si sa imi schimbe BB iar apoi sa fac jail si unlock?

  Interesanta si intrebarea lui Aurash Ci.

 • Da poti sa faci dar pierzi decodarea. ultrasn0w nu merge pe 4.3.1, cred ca am scris asta deja.

 • Cristian

  cu sn0wbreeze 2.5 si cu tutorialul de mai sus pot sa imi pastrez basebandu-l?
  Multumesc

 • Da.

 • dorin

  pentru cine ai da eroerea 1600 trebuie sa utilizeze “iREB r4” si atunci veti vedea cum per magie iTUNES va agiorna dispozitivul

 • z3wl

  @zaone instalare ssh din snowbreeze imi va permite sa vad sistemul in ifunbox? practic pentru asta e nu?

 • Nony

  Iphone 4 , ios 4.3.1 jailbreak cu sn0wbreeze 2.5 … Imi apare doar o liniuta la semnal … Nu mai creste deloc :d

 • Marian

  Am incercat sa fac restore cu snowbreeze dar nu imi scoate tel din recovery mode, am incercat si cu ibooty, pana la urma o sa folosesc tot redsnow.

 • Eu

  Daca am un i4 neverlocked cu 4.3.1 pe el si vreau sa ii fac jb unlock se face automat ? sau mi-l blocheaza ?

 • Alinutzzza

  Buna Zaone…daca fac ceea ce ai zis tu mai sus si pastrezi baseband-ul intact…pot sa-i fac unlock, nu?! din cate am citit pe aici la comentarii, da, asa am inteles…merci, astept raspunsul tau sigur !

 • @z3wl: Da.
  @Marian: Ca sa folosesti iBooty trebuie sa bagi telefonul in DFU Mode. Casa faci restore la un custom facut cu sn0wbreeze trebuie sa bagi terminalul in Pwnde DFU MODE. Oare nu am explicat in tutorial, toti intrebati exact aceleasi lucruri, nimeni nu citeste wtf?
  @Eu: Ce unlock sa ii mai faci daca e decodat din fabrica?
  @Alinutzzza: Daca e deblocabil baseband-ul da.
  Am facut restore la iOS 4.3.1 cu un custom facut cu sb si am semnal full…

 • Eu

  Credeam ca se blocheaza modul de unlock, ok mersi cand ajung acasa ii fac jb, snow sau redsnow ? care-i mai bun 😀

 • Marian

  Pai am facut asa, l-am resoftat cu snowbreeze, si dupa ce termina ar trebui sa porneasca, dar el nu mai face nimic, da eroare in itunes si nu mai porneste.

 • Ce eroare?

 • si eu tot incerc sa fac restore si primesc eroare 37, se poate cumva scoate din DFU?

 • Trebuie sa il bagi in Pwned DFU.

 • cezarica

  Cand dau restore din DFU imi da eroarea 1600 si 21 cand dau restore normal la un custom facut de mine.

  @dmfoto.info : Incearca cu RecovBoot

 • a fost/sau este in Pwned DFU, cu iREB, am incercat de vreo 10 ori si tot error 37 imi da la sfarsit pe cand sa termine restore-ul.

 • addicted

  Dupa ce am vazut update un iPhone 3GS new bootroom BB 06.15.00 cu un custom ipsw facut de sn0wbreeze-v2.5_2 si am instalat ultrasn0w din Cydia la mine nu a mers unlockul 🙂 A mai patit cineva?

 • merge perfect. multumesc zaone 🙂

 • claus

  iPhone 3GS, am trecut de la 4.2.1 la 4.3.1. Jailbreak-ul a mers fara probleme, mi-a pastrat bb 05.15.04, iPhone-ul se misca mai rapid acum. Fara unlock insa, nu am nevoie (desi e codat in Orange).

 • lulucostel

  @claus /zaone am si eu un iphone 3gs cu 4.21 cu bb 05.15.04 si as vrea sa trec pe 4.31 si sa fac activarea cu cartela operatorului imi pastrez cu bb 05.15.04 ca daca imi fac bb de ipad 6.15.00nu imi mai merge GPS asai??

 • Corect.

 • mak

  a mers perfect din prima .

 • lucyan

  sal Zaone,
  am si eu o intrebare :se merita sa trec la 4.3.1, eu in prezent am 4.1 si nu stiu ce sa fac ,cu ce m-ar avantaja?(am ip4 deblocat din fabrica)
  ms

 • Marian

  Am facut pana la urma restore cu redsn0w, dar sincer mi se pare ca merge mult mai greu un 3GS, pe 4.2.1 mergea totul fluent, acum pe 4.3.1 se misca mai greoi, agata la unele faze. A mai patit cineva, ca am vazut ca uni il lauda ca ar merge mai bine.

 • attilar1

  Cand pornesc itunes si fac restore imi da eroare 1600
  Ce sa fac ?

 • @lucyan: Merita!
  @attilar1: Baga-l in Pwned DFU Mode cu redsn0w sau ireb.

 • eu am un iPhone 4 blocat pe Anglia si are 4.2.1 Pot sa fac upgrade cu snowbreeze la 4.3.1 fara update la baseband si apoi sa-i fac jailbreak?

 • ratza

  eu mi am decodat telefonul la operatorul de telefonie mobila de unde l-am luat,daca ii fac jb cu sb imi pierd unlock-ul????

 • @ratza: daca e unlock permanent, nu pierzi nimic.

 • J3

  Pentru un Iphone 4 codat AT&T iOS 4.3 si BB 4.10.01 se poate face si unlock sau doar jailbreak? daca nu se poate face unlock si ii fac JB,cand o sa apara solutie de decodare il voi mai putea decoda?cu ce imi recomandati sa ii fac JB? Multumesc

 • emy

  salut am si eu un iphone 3gs 4.2.1 si badeband 06.15.00 jailbreak facut cu redsnow si as dori sa trec la 4.3.1 si v-as ruga sa imi indicati pasii care trebuie facuti si daca merita acest pas

 • Vrei sa fac un tutorial pentru tutorialul de mai sus?

 • 936mw

  crc error

 • nasucristi

  a m facut jb la un 3gs versiunea 4.3.1.si firmware modem 05.16.02 cu redsnow .Nu am semnal tel imi arata o linlie dar nu cauta semnalul.Daca poate sa ma ajute cineva MULTUMESC ANTICIPAT

 • symbianfreak

  Mersi mult, zaone. 🙂

  Aseara am upgradat fara nicio problema de la 4.2.1 la 4.3.1 pe iPod Touch 4G folosind Sn0wbreeze 2.5 si tutorialul de deasupra. In afara de catev erori de gpg si POSIX in cydia (cel mai probabil, chestii de server), nu am observat nimic suspect momentan.

  O singura mentiune totusi. La pasul 2 ai zis asa: “Schimbati extensia fisierului firmware downloadat la pasul 1 din .zip in .ipsw. “. Ok…dar asa cum le-ai pus tu, fisierele sunt deja cu extensia .ipsw. Astfel incat, eu personal, am trecut peste acest amanunt si am mers mai departe. Dar, ma gandeam ca poate ar trebui modificat sau scos textul asta din moment ce nu se aplica.

 • gan

  am un iphone 4 si am facut update la 4.3.1 cu ITUNES se poate face jailbreak folosind acest tutorial?ca eu nu am reusit

 • gan

  cred ca nu trebuia sa fac update la Baseband nu?

 • Nu, nu trebuia.

 • gan

  gata am reusit si asa ms mult zaone

 • Ionel

  Daca dau baseband preservation mode. Pot activa multitasking sau doar daca fac jailbreak. Precizez ios 4.3.1 pe iphone 4 unlocked

 • Multitasking-ul e activat automat in iOS 4.

 • Scuze zaone am gresit eu atunci. Cum se numeste chestia aia care treci de la o aplicatie la alta cu 4 degete. Scz incepator in ale idevice-lor.trebuie jail?

 • Gesturi multitouch. Cauta pe site, este un tutorial care te invata cum sa le activezi.

 • cand am incercat sa fac restore la un ipad 64gb 3g imi da error 1600 …stie cineva de ce ? si cum se poate rezolva ?

 • Baga tableta in Pwned DFU Mode inainte de a incepe procesul.

 • mda … cred ca nu faceam corect , ca pana acum nu mi-a dat chestia cu iReb 😐 sa vedem 😕

 • acum imi da error 21 :-w adica dupa ce zice preparing for restore …nu mi-l mai recuoaste

 • Tot de la DFU e.

 • si cum il scot din dfu sa-l readuc la normal ? ca mi-a ramas blocat

 • Tii apasate butoanele home + lock, se reseteaza si repeti procesul.

 • pai asta e , cand fac asta imi arata imaginea cu cablu si itunes si ramane asa

 • gata . multumesc mult pentru ajutor …. si rabdare !

 • Armin Nistor

  @zaone, am si eu o intrebare. Am facut update la 4.3.1 pe 3gs, iar cand intru in photos, prima categorie de poze este sub status bar, si nu o pot accesa. E vre-un bug de la iOS ? ti-a mai zis cineva de asa ceva ?

  Mersi.

 • E sigur bug, ce e cu el nu stiu.

 • atwentat

  zilele urmatoare va aparea unlock pentru 3gs fara sa facem update la bb de ipad sau e necesar sa facem update la bb de ipad pentru unlock orice ar fi?va rog sa imi raspunda cineva!!!!

 • atwentat

  care e dif dintre snowbreeze 2.5 si 2.5.1?

 • @atwentat: Nu se stie cand apare o solutie de unlock.

 • atwentat

  acum pot face unlock doar daca bag bb de ipad sau nici asa!m-am uitat in tabel si arata ca se face unlock!

 • Da, faci unlock cu baseband de iPad.

 • Octav

  salut…poti sa-mi spui si mie daca am un iphone 4 soft 4.1 unlocked pot sa-i fac update la 4.3.1 si sai fac unlocked cu versinea prezenata in tutorial?….multumesc

 • Da, dar trebuie sa instalezi ultrasn0w fixer din cydia.pushfix.info altfel nu vei vedea decat o linie la semnal.

 • iCE

  Deci pana la urma se poate sau nu si jailbreak si pastrarea baseband-ului ?, pentru ca din ce ai scris ca face Baseband preservation Mode nu se poate.
  Totusi vad ca lumea a facut si jailbreak si a pastrat si basebandul intact… cum ?

 • atwentat

  Salut..am un 3gs soft 3.1.3 si BB 05.12.01 fara SHSH-urile salvate….vreau sa fac update la 4.0.1 si unlock…se poate fara SHSH-uri salvate sa fac update?Daca da spune-mi te rog cum…O zi buna!

 • Salut…imi poti spune te rog frumos ce recomanzi (sau cu ce pot face) jailbreak la un 3gs bootrom nou?? Sunt pe mac.Multumesc!

 • Nu conteaza ce bootrom ai. Pentru 4.2.1 greenpois0n, pentru 4.3 sn0wbreeze, redsn0w, toate sunt la fel acum.

 • OK, multumesc. Am uitat sa spun ca e 4.3.1.

 • iCE

  Deci pana la urma se poate sau nu si jailbreak si pastrarea baseband-ului ?, pentru ca din ce ai scris ca face Baseband preservation Mode nu se poate.
  Totusi vad ca lumea a facut si jailbreak si a pastrat si basebandul intact… cum ?

 • Eu am explicat ce era de explicat. Am spus ca sn0wbreeze pastreaza oricum baseband-ul si ca modul baseband prezervation nu face jailbreak. Restul modurilor fac.

 • iCE

  In articolul asta nu scrie clar ca indiferent de modul ales sn0wbreeze pastreaza baseband-ul intact. Poate e o chestie cunoscuta de multi, dar eu nu am retinut-o desi citesc constant articolele tale, iar in articolul asta, dupa cum am spus, nu e mentionata.
  Merci oricum pentru munca ta la acest site.

 • iCE

  Am incercat acum si intr-adevar scrie in sn0wbreeze ca toate modurile pastreaza baseband-ul.

 • Pingback: Tutorial: Restore iPhone 4 la iOS 4.3.1 fara update de baseband()

 • andrei

  salut.am un iphone 4 codat at&t ios 4.3 si bb 04.10.01.daca ii fac jailbreak cu sn0wbreeze se poate debloca cu ultrasnow?

 • Ce scrie in tutorial?

 • Gabi

  Salut Zaone! Am incercat sa fac update la 4.3.1 conform tutorialului insa in Itunes mi-a dat eroarea 1611. 🙁 Ce fac?
  E Iphone 3 GS, 06.15.00. FM. 4.2.1, B. nou.
  Multumesc

 • Gabi

  …Acum imi da eroare 21 in Itunes… 🙁

 • andrei

  Da, in tutorial scrie la ce BB se face unlock, ma gandeam ca a mai aparut ceva intre timp de accea am intrebat.Se merita sa mai tin telefonul? ai vreo idee daca va aparea in curand vreo solutie de decodare?
  Astept un raspuns,mersi de ajutor.Stima

 • Bun.Eu am un iphone 3gs, baseband de ipad, jailbreak& unlock 4.2.1. Din articolul tau inteleg ca pot face update la 4.3.1.Am si cartela operatorului, tot. Intrebarea mea este urmatoarea: Merita?(cand l-am trecut pe 4.2.1 au fost 4 zile nedormite, tot felu de erori, se bloca in toate modurile posibile si imposibile). Ce riscuri exista?Astept raspuns.In caz ca reusesc sa-l trec pe 4.3.1 voi recomanda articolul si prietenilor.

 • Alinutzzza

  Zaone, am incercat ceea ce ai zis tu in tutorial si nu am reusit, imi da eroare 21…am iPhone 3GS

 • Nu l-ai introdus in Pwned DFU Mode folosind sn0wbreeze.

 • zaone, zi-mi te rog ce varianta mai am pentru a afla bootrom-ul, ca nu reusesc nici din sn0wbreeze (imi spune “Unknown device”) si nici din iDetector (ramane in faza “Search for DFU”).
  Mersi.

 • Alex

  Am primit eroarea 1600 la instalare.Probabil nu era in DFU….
  Dar am reusit sa o rezolva folosind iReb-r4

 • Exact, trebuia bagat in pwned dfu.

 • lehi77

  @zaone Help am incercat de mai multe ori cu custom firmware facut cu snowbreze
  am urmat pasii din tutorial(Pwned dfu cu snowbreeze si chiar si cu ireb) la un i4 dar dupa ce termina itunes nu i-mi da nici o eroare si dupa aia zice ca e in recovery…tinyumbrella zice ca e in DFU si nu-l mai pot scoate de nici un fel…am incercat cu ibooty si tot degeaba iar recovboot (win 7) nu-mi merge…vre-o idee cum sa-l scot din dfu??

 • Fa-i jailbreak cu redsn0w.

 • lehi77

  @zaone am incercat si cu rc10 si rc11 si tot deeaba…am uitat sa mentionez ca am BB 03.10.01 de 4.2.1 dar nu am shsh pt acesta…am incercat sa pun 4.3 si reusesc cu custom ( dar n-as vrea sa raman cu acesta din cuza ca e tethered+insomnia) poate ai sau are cineva alte idei cum sa-l pornesc din dfu la 4.3.1
  mersi de ajutor

 • lehi77

  @zaone nu merge nici cu rc10si nici cu rc11 am uitat sa mentionez ca am BB 03.10.01 de 4.2.1 dar nu am shsh pt. acesta deci nu pot sa-l pun …4.3 am reusit sa pun cu custom dar e cum e si 4.3.1. nu reusesc sa-l pornesc…deci poate alte idei?

 • Daca iti da erori redsn0w foloseste compatibility mode cu xp si merge sigur. Mai da erori redsn0w.

 • lehi77

  @zaone nu-mi da nici o eroare cu redsnow duce procesul pana la capat dar la restart nu mai porneste ramane in dfu conform tinyumbrella

 • zaone, zi-mi te rog ce varianta mai am pentru a afla bootrom-ul, ca nu reusesc nici din sn0wbreeze (imi spune “Unknown device”) si nici din iDetector (ramane in faza “Search for DFU”).
  Mersi.

 • Hmm, sigur e bun custom ipsw-ul ala?

 • De ce ai vrea sa il afli? Nu mai conteaza pentru jailbreak ce bootrom ai.

 • xis

  man am urmat toti pasii .. la sfarsit dupa ce il bag in DFU si selectez restoru de pe desktop… zica ca il prepara pentru restore si apoi imi apare Unknown error…

 • L-ai bagat in pwned dfu cu sn0wbreez, ireb sau redsn0w?

 • xis

  pai nu mai am nici unul deschis… trebuie sa deschid unul din ele?

 • xis

  gata am rezolvat am facut cu redsnow

 • @zaoane: Am un 3Gs cu 4.2.1 si vreau sa ii fac jailbreak dar ma intreaba de bootrom si nu stiu daca e nou sau vechi, si cu programele pusi la dispozitie nu reusesc sa aflu. Are ceva daca aleg unul la intamplare? :))

 • rrr

  aceeasi problema cu semnalul.Instalat ultrasnow si a mers.Am senzatia ca terminalul meu iphone 4 se misca mai prost cu i0s 4.3.1 cu snowbreeze facut, decat 4.2.1 cu greenpoison.

 • lehi77

  @zaone mersi pt. ajutor am reusit ai avut dreptate cu custom ipsw

 • alex

  facut custom ipsw cu snowbreeze la 4.3.1 totul merge bine , dar !! papa mai multa baterie cumva ?…

 • Deci1668

  Am citit toate review-urile si am facut si eu tutorialul. Totul ok pina la restore unde apare eroarea 3194. Am modificat fisierul “hosts” din folderul “etc” din system32/drivers, am folosit iREB-ul. Tot aceiasi eroare. Ai ceva idei zaone sau sa ramin pe vechiul firmware??

  IPhone 3GS 4.2.1 BB 5.13.04
  Sistem de operare Vista

  Multumesc anticipat

 • Iti trebuie SHSH ca sa faci restore la 4.3.1.

 • Daca am 3GS cu firmware de ipad… merge sa fac update la 4.3.1? banuiesc ca nu o sa-mi modifice basebandu orice as face, ca nu exista inca versiune mai “mare” de atat.
  Exista contraindicatii?

 • Nu, ramane acelasi baseband de iPad, probabil pentru totdeauna.

 • Deci1668

  Dupa citeva atente cautari pe net in legatura cu eroarea 3194 am rezolvat problema. Am mutat fisierul hosts din C:\windows\system32\drivers\etc si am creat un fisier txt cu urmatorul line
  “74.208.10.249 gs.apple.com”. L-am denumit hosts si am incercat din nou restore-ul din Itunes cu firmware-ul creat cu snowbreeze.
  Si a functionat perfect. Eroarea a 3194 nu a mai aparut. Totul a mers perfect pina la capat

  Oricum multumesc pt. raspunsul tau

 • claudiu91

  cum fac sa am shsh pt 4.3.1? am shsh de la 4.1 pana la 4.3

 • Debifezi din tinyumbrella optiunea de a salva SHSH-urile in Cydia si salvezi shsh cu tinyumbrella 4.31.

 • claudiu91

  cred ca este prea tarziu… imi sare direct la 4.3.2… inca o intrebare sn0wbreeze 2.5.1 hacktiva telefonul nu?

 • salut zaone. am un iphone 4 e cumparat din danemarca si nu am cartela ca sa il activez este cumparat la abonament si nu stiu ce versiune are ce nimic….ce ma sfautuiesti sa fac? restore sau sa incerc sa ii fac un jailbreak? ms frumos

 • Ia ultima versiune a redsn0w, baga iOS 4.3.3 in el si vezi daca reuseste sa ii faca jailbreak.

 • am deschis tinyumbrella si scrie ca are 4.3 si bb4.10.1….deci nu il pot decoda
  am vazut acum pe un site gevey sim si nu stiu care din ele sa cumpar GEVEY SIM SI GEVEY PRO STII CARE E DIFERENTA DINTRE ELE? UITE AICI UN LINK
  http://applenberry.com/store/gevey-sim.html

 • yoyo95

  Salut zaone.
  Am incercat sa ii fac jb conform tutorialului pas cu pas si de fiecare data imi da eroare 3194 cand incerc sa ii fac restore. Vreo solutie..?
  Multumesc anticipat.

 • Da, ai folosit SHSH?

 • yoyo95

  cum se foloseste?

 • Xly

  The Iphone “Iphone” could not be restored.An unknown error occurred (3194 ) . Imi apare asta. De ce nu merge ?