Tutorial: Untethered jailbreak iOS 4.3.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch folosind redsn0w 0.9.6 rc9(Windows si Mac)

Dupa cum v-am spus deja, solutia de untehered jailbreak pentru iOS 4.3.1 a fost lansata oficial iar prin acest tutorial veti putea face untethered jailbreak pentru terminalul vostru. Din pacate aceasta solutie de untethered jailbreak nu functioneaza si pe iPad 2 deoarece nu exista un exploit functiona insa ea functioneaza pe orice alt terminal indiferent de bootrom/baseband. Daca aveti tethered jailbreak acum pe iOS 4.3.1 facut cu sn0wbreeze atunci veti putea face untethered jailbreak peste el fara a fi nevoiti sa faceti restore in prealabil. redsn0w face si activarea terminalului. Pe iOS 4.3 nu am putut face untethered jailbreak deci numai pe iOS 4.3.1 functioneaza redsn0w.

Iata dispozitivele compatibile cu redsn0w 0.9.6 rc9 :

  • iPhone3GS
  • iPhone4 (GSM)
  • iPod touch 3G
  • iPod touch 4G
  • iPad1
  • AppleTV 2G (PwnageTool only for now)

Pasul 1

Descarcati iOS 4.3.1 pentru terminalul vostru de aici.

Pasul 2

Faceti update la iOS 4.3.1 insa daca aveti nevoie de unlock ramaneti la versiunea curenta de iOS deoarece ultrasn0w nu functioneaza pe iOS 4.3.1! Daca totusi doriti sa faceti update la iOS 4.3.1, sa pastrati baseband-ul si sa faceti decodare cu ultrasn0w atunci faceti un custom ipsw pentru 4.3.1 cu sn0wbreeze folosind acest tutorial, faceti update la el apoi faceti acest tutorial pentru untethered jailbreak. Desi iH8sn0w recomanda folosirea sn0wbreeze 2.4 beta 1 pentru a face unlock, acum spune ca ar trebui sa asteptam noua versiune a ultrasn0w lansata de Dev Team, alegerea e a voastra. Toti cei care au folosit sn0wbreeze 2.4 beta 1 pentru a face tethered jailbreak si unlock pe iOS 4.3.1 nu au avut probleme.

Pasul 3

Descarcati redsn0w 0.9.6 rc9  de aici: [download id=”123, 124″]

Pasul 4

Conectati terminalul la PC. Deschideti redsn0w(daca aveti Windows 7 va recomand sa folositi redsn0w in compatibility mode cu Windows XP), apasati butonul Browse,selectati  ipsw-ul iOS 4.3.1 descarcat la pasul 1 si apasati Next. redsn0w va implementa exploit-ul si va trece la pasul urmator.

Pasul 5

Bifati Install Cydia si apasati next.

Pasul 6

Acum trebuie sa introduceti telefonul in DFU MODE. Mai intai inchideti terminalul, apoi apasati Next si redsn0w va va arata cum sa introduceti telefonul in DFU Mode.

  • tineti apast butonul power 3 secunde;
  • fara a da drumul butonului power apasati si pe butonul Home 10 secunde;
  • dupa ce trec cele 10 secunde dati drumul butonului Power si telefonul ar trebui sa fie deja in DFU Mode iar redsn0w va incepe sa implementeze exploit-ul.
  • Daca totul a functionat si jailbreak-ul a fost implementat atunci ar trebui sa aveti imaginea aceasta afisata in redsn0w.

Pasul 7

Daca totul decurge bine ar trebui sa aveti un iPhone jailbroken si functional.

204 COMENTARII

  1. Deci sa inteleg ca daca am facut update la 4.3.1, pentru un 3GS din Itunes dar fara custom si cu update de bb, nu functioneaza aceasta metoda!?

  2. sal’tare.
    Ca sa nu muncesc degeaba, spuneti-mi daca pot sa-l implementez pe un Iphone4, cu iOS 4.3.1 (8G4) si firmware 04.10.01. conectat in Vodafone.
    Multumesc

  3. WTF…ce e cu acest tutorial???? Doar asa poti sa-ti iei adio de la decodare, daca urmezi acest tutorial. Zaone, fi mai coerent in explicatii, nu toata lumea e expert in asa ceva.

  4. catre toti utilizatorii … cred ca la pasul 2 treb sa faceti restore cu shift+update la un custom ipsw 4.3.1 create cu redsn0w folosind acest tutorial

    http://www.idevice.ro/2011/03/28/tutorial-jailbreak-iphone-3gs4-ipad-si-ipod-touch-pe-ios-4-3-1-cu-sn0wbreeze-2-4/

    apoi urmati pasii 3,4,5,6 si 7 … yo asa am facut … am facut thethered jailbreak aseara cu ajutorul tutorialului mentionat de mine … iar astazi l-am facut unthethered cu acest tutorial sarind peste pasul 2 care deja il aveam facut de aseara si merge perfect :)) … am iphone 4 16Gb neverlocked, deci nu am avut nevoie de unlock sau pastrarea basebandului

  5. graba strica treaba. refa tutorialul pentru ca multa lume e in ceata. cel putin eu la pasul 2 nu am inteles ce ai vrut sa spui.

  6. Multumesc frumos ! Merge ca uns pe un 3GS . Operatiunea a durat aproximativ 2 min . Am facut acest jailbreak peste cel vechi ( care s-a facut cu snowbreeze ) . Si-a pastrat si functionalitatea ultrasnow-ului care a fost instalat din snowbreeze …deci telefonul a ramas deblocat .

  7. sal zaone, daca este untethered de ce trebuie sa mai faci treaba cu “boot tethered” ? sau o faci o sg data?
    ceva imi scapa mie sau e o greseala aici?

  8. Zaone, terog frumos imi poti explica si mie pasii pentru ca nu ma pricep. Am un iphone 4 cu ios 4.1 , baseband 02.10.04 blocat in Bouygues Telecom. Te rog frumos, spune-mi si mie daca fac ce scrie mai sus si urmez pasii corect, fac update la 4.3.1 pot scapa de Unlock adica imi pot debloca telefonul ? Multumesc. Stima. Cezar Muresan.

  9. @Mostwnted: Tutorialul e pentru cei care nu au nevoie de unlock. Daca ai nevoie de unlock nu fa update, e simplu, am spus ca ultrasn0w nu merge pe iOS 4.3.1.
    @Claudiu: Doar jailbreak poti face pe 4.3.1 deocamdata.
    @Cezar Muresan: Nu poti debloca nimic.
    @daniel: Trebuie 4.3.1 nu? Parca asa am zis.

  10. Am facut chestia cu Home+Lock de mai multe ori, aceeasi faza, se blocheaza la “uploading ramdisk” doar ca in diferite faze.

  11. Sunteti incredibili ma, ce naiba nu e clar in tutorialul asta?
    A functionat din prima fara nici o problema. Buna treaba Zaone.

  12. Bai ce sila mi-e sa-mi instalez toate alea din cydia acu… Zaone nu s-o putea sa fac update si sa-mi pastrez si toate tweak-urile instalate??

  13. Buna , Zaone am o intrebare nu prea ma pricem la JB , dar odata ce l am facut , mai pot sa ma intorc la versiunea originala a IOS pe care il aveam pe tel., (poate nu merge cum tebuie si daca am facut JB) si daca as vrea sa ma intorc la versiunea de soft origianla a tel sau la un update salvat ??. EU momentan nu am facut JB pe tel, este un 3gs 16 cumparat de la orange acum un an. Poate ai un linck unde ai explicat ceva de genul. Multumesc .

  14. @Alex: S-a terminat inca de la lansarea iOS 4.3.
    @cataling: Da, cand faci restore se sterge tot din telefon, inclusiv jailbreak-ul. Dupa restore poti repune backup-ul din iTunes. Restore la versiuni vechi ale iOS nu poti face daca nu ai SHSH salvat. Daca nu ai facut jailbreak vreodata atunci nu ai SHSH salvat in Cydia. Daca acuma auzi pentru prima oara de SHSH atunci mai mult ca sigur nu ai un asemenea fisier salvat.

  15. Am un Iphone 4, OS 4.3.1, initial codat in Vodafone si ulterior decodat “oficial”, iar acum il folosesc in Orange. Pot sa apara probleme legate de re-codare, daca folosesc jailbreak-ul? Stiu ca pentru voi este banala intrebarea, dar eu de abia incep sa ma pun la curent si un double-check e mai sigur. Multumesc.

  16. @ Zaone: am facut JB pe macosx la 4.3.1, merge fara probleme dar nu reusesc sa activez gesturile multitouch. Pe PC am vazut ca era o bifa de activare chiar in procedura de JB dar pe Mac cu redsn0w nu exista. am editat fisierul N90AP.plist unde am introdus linia cu multitasking-gesture cu true dar nu mi-a aparut nimic in settings-general. Ai vreo idee?

  17. Cateva informatii pentru posesorii de ipad v1. Am facut update la 4.3.1, rulat redsn0w fara probleme. Cydia, Install0us merg fara nici o eroare. Apoi am reusit chiar sa activez si multitouch gestures pe ipad din windows urmand urmatorul tutorial: http://www.icopybot.com/blog/enable-multitouch-gestures-on-ipad-without-jailbreaking.htm
    Activarea se face prin adaugarea a doua linii in fisierul de backup si apoi restore la backup. Functioneaza fara probleme doar ca optiunea nu aparea in meniul Settings asa ca daca se doreste dezactivarea ei trebuie repetat procedeul de backup/restore.

  18. Multumim Zaone . Buna treaba.Nu am pus inca 4.3.1. pt ca sunt la serviciu, dar cum ajung diseara acasa voi face update si apoi jailbreak . Multumim inca odata !!! Tutorialul e f. bine facut. se inteleg bine pasii care trebuie urmati.

  19. Dar eu tot nu inteleg cum se face update daca in itunes da erori. Se face cu shift+restore si se pune 4.3.1 peste 4.2.1? Am ip4 neverlocked

  20. @Jonathan: Da dar raman salvate in iTunes.
    @Unieco: Nu.
    @george: Depinde cum faci update. La custom ipsw da eroare daca terminalul nu e in Pwned DFU Mode. La restore normal nu ca eroare. Cu shift + restore faci daca nu ai nevoie de unlock.
    @Szilagyi Mihaly: Sn0wbreeze face un custom ipsw care pastreaza baseband-ul, redsn0w face jailbreak peste iOS deja instalat.

  21. Pentru cei cu 3GS, este vreo diferenta de performanta cu 4.3.1 ? este mai bun ca 4.2.1. Se merita trecerea, sunteti multumiti ? Imi este teama ca 4.3.1 este prea mult pentru 3GS si sa nu se miste prost. Astept pareri. Multumesc

  22. Deci zaone, daca am neverlocked solutia cea mai buna ar fi sa fac update cu shift+restore? Telefonul trb sa l bag in DFU mode? Si dupaia cum “readuc l viata”?

  23. @crixalis Eu am avut ios4 pe 3gs, si diferenta la 4.3.1 parca ar fi mai rapid putin, dar inca nu vreau sa spun multe ca si eu numa de vrei 3 ore am ios nou. Dar e ok, nu e prea mult 🙂 suporta.

  24. Pentru Marius si celelalte persoane ce raman blocate la “Uploading Ramdisk”

    Rulati redsn0w in Windows XP compatibility Mode. Veti rezolva problema.
    Si eu m-am chinuit si tot ramaneam blocat la pasul ala fiind prea sigur ca stiu ce fac fara a ma ajuta de tutoriale. Uitasem de procedura asta si a trebuit sa recitesc tutorialul de aici ca sa-mi reamintesc 🙂

  25. Am si eu o intrebare, daca am terminalul blocat in vodafone si cu 4.2.1 pot face upgrade la 4.3.1 si apoi sa l jailbr.?

  26. ar fi misto sa vedem exploit-ul bagat in greenpois0n, mie personal mi se pare un JB curat, @zaone stiam ca redsnow face si hactivare, ceea ce nu as vrea, de ce recomanzi tu redsn0w in loc de sn0wbreeze?

  27. @Adi: Scrie in tutorial nu?
    @Cozzoro: Da.
    @tubicluj: Nu.
    @Sebi: Da, dar probabil vei primi o eroare in timpul restore-ului.
    @keopsy2000: Din cate stiu eu nu, unde ai citit asta?
    @Ahimede: Da.
    @z3wl: da.
    @bodoo69: Hacktivarea o face doar daca nu e activat telefonul, daca e activat sare peste asta. Recomand redsn0w ca e mai simplu si mai curat, e facut de o echipa de profesionisti, sn0wbreeze e facut de iH8sn0w.

  28. @zaone
    1.Daca am facut update la iOS 4.3.1 prin Itunes are ceva?
    2.La pasul 4 cum adica custom ipsw.Adica cel care l-am scos la pasul 1,nu mai trebuie sa-i fac nimic?

  29. @ursuursu: ?
    @Berti Orban: Da, ai facuta redirectioanare din iTunes catre serverele lui saurik, probabil ai folosit tinyumbrella. Sterge din fisierul hosts ip-ul care duce catre serverul lui saurik.
    @lulucostel: Pai ce link-uri ai incercat?

  30. am 4.3.1 jail teth. facut cu sn0wbreeze,am facut acum
    jail unthet. cu redsn0w,dar nu booteaza ramane in dfu.
    mai trebuie sa ii fac ceva?
    multumesc.

  31. da da nu scrie nimica despre ce care deja au facut updata la 4.3.1 de pe Itunes sau eu inteleg mai greu (te rog daca se poate o expicatie mersi)

  32. Cu cat citesc mai mult, cu atat am mai multe intrebari…
    Va rog sa imi recomandati doar pasii necesari (nu tot tutorialul) pentru jailbreak si pentru un back-up de siguranta, pentru un Iphone 4, initial codat in Vodafone RO si decodat “oficial”, OS 4.3.1 deja instalat. E corecta sau suficienta procedura de mai jos?
    1. salvat aplicatii deja instalate
    2. salvat SHSH cu TinyUmbrella
    3. jailbreak cu redsn0w 0.9.6 rc9
    4. restore aplicatii instalate
    Multumesc in avans pentru orice sfat.

  33. Salut, vreau sa va spun ca am avut jailbreak tethered facut cu snowbreeze 2.4 b1, si am facut apoi peste jb facut cu snowbreeze jailbreak untethered cu redsnow 0.9.6 rc9 (folosind un firmware original, nemodificat) si totul merge perfect, nu am observat nici o problema pana acum.

  34. referitor la disparitia aplicatiilor, vad ca mai sus au postat altii care au facut jailbreak si nu a disparut nimic.
    recomanzi totusi acest jailbreak celor care nu l-au facut inca pe iphone 4?
    merci anticipat

  35. Am reusit sa fac jailbreack. Zaone cum activez gesturile multitouch? Am urmat tutorialul facut de tine si nu merge…? Pentru asta am trecut la 4.3.1 ca am probleme cu butonul home si vroiam sa ma folosesc de gesturi….

  36. Zaone care este ip-ul care duce catre serverul lui saurik din fisierul hosts? fisierul hosts este in windows-system32-drivers-etc?

  37. Sa imi iau gandu ca va aparea o posibilitate de downgrade la baseband 06.15.00?
    am citit intr-un post de al tau
    ” nu face update la baseband 06.15.00 , GPS o sa fie mort pentru totdeauna ” ceva de genu !

  38. @Mihai Niculae: Deocamdata asa pare situatia.
    @Stupar Dan: Trebuie activat la Orange si activata optiunea cellular data network din settings>General>network.
    @Daniel Truta: Se foloseste pentru a face restore la versiuni vechi ale ios.

  39. la mine a mers din prima … dar totusi nu-mi dau seama cum activez “multitouch gestures” pentru a trece dintr-o apl in alta. Zaone poate imi dai o mana de ajutor! mersi

  40. Am facut update la 4.3.1 si apoi jailbreak cu redsn0w si ,la mine , a mers ! Nu au disparut programele ca la tine , Zaone.

  41. salut!
    incerc sa fac jailbreak-ul pe iphone 4 4.3.1 si cand dau browse sa gasesca “ipsw-ul iOS 4.3.1” nu apare nimika chiar daca acesta este download-at pe desktop si dezarhivat in folder.
    oare unde gresesc?
    merci anticipat si respect ZAO pentru munca depusa si promtitudinea cu care ne dai raspunsuri si lamuriri!!!!

  42. pentru cei care au intrebat de ipad 1, tocmai am terminat treaba.FUNCTIONEAZA.
    daca procedati exact cum scrie Zaone in tutorial, nu o sa intampinati nicio problema.
    MERCI Zaone, faci o treaba buna.

  43. @ zaone sau cei care au facut restore si au facut JB cu redsn0w:
    Am un iPhone 3GS, BB 06.15.00, new bootroom
    Am facut un custom ipsw cu sn0wbreeze… fara JB fara nimic… doar simplu custom ipsw… am facut apoi restore.. .totul ok si frumos. Butonul de silent cand il pozitionez in jos (silent) vibreaza telefonul… cand pozitionez butonul in sus (il scot de pe silent) nu vibreaza… e ok pana aici!
    Am facut JB cu redsn0w si ghici ce… e exact invers ! Cand il pun pe silent nu mai vibreaza…. iar cand il scot de pe silent… vibreaza. Aici ma refer strict la acel “semnal” pe care ti-l da iphoneul… nu cand primesti apeluri/mesaje etc…
    A mai patit cineva asa-ceva? Sunt primul/singurul?

  44. @ursuursu: Eroarea aia apare pentru ca ai facut restore fara update de baseband, presupun ca ai iPhone 4 nu? Dupa eroare poti sa il bagi in DFU si sa faci jb.
    @addicted: Interesant, abia acum aud de asta :))
    @Vlad Ungureanu: Ce modem firmware ai?

  45. @ Vlad Ungureanu dar probleme cu butonul de silent mai ai? Ca eu am incercat si cu sn0wbreeze si cu redsn0w si la fel… 🙁

  46. gata …am reusit pana la urma …tre sa te chinui de cateva ori ( eu de 4) pana merge.
    trebuie sa setati la compatibilitate daca aveti win7 , sa fie win xp sp2
    bafta all

  47. multi vitezi dupa razboi se arata 😀 greu e sa-ti pui mintea la contributie…tutorialele lui zaone sunt 95% intotdeauna complete. daca vreti sa va explice si cum sa schimbati o extensie e mai mare rasul.

  48. va salut. am un iphone 3G 16 GB, firmware 4.2.1, baseband 6.15.00, bootloader 6.4 ( normal ca terminalul de misca greu si nu imi functioneaza gps-ul ), ma puteti ajuta sa ii fac ceva ? un downgrade de baseband eventual ( am inteles ca din cauza acestei versiuni numai functioneaza ). multumesc si scuze daca nu m-am adresat corect pe acest topic

  49. Z3 hai sa ne amuzam stiu sa schimb o extensie am schimbat dar nu imi merge nici asa am crezut ca trebuie la alt fisier Z3 imipare rau sa-ti spun car esti lake marinarul

  50. Am instalat, jb, totul ok…dar nu reusesc sa bag la source in cydia link-ul pt installous…I s-a mai intamplat cuiva treaba asta ? Imi da o eroare: The request timed out…

  51. Evident ca nu…Descarcate cu installous si salvate in pc…App de tipul .ipa. Am incercat in cydia sa introduc link-ul pt installous si nu merge…imi da eroare…Ai vreo idee de ce face asa? Am facut jb cu redsn0w…

  52. Am facut jb la 4.3.1 cu redsn0w si am obs ca reposurile din cydia sunt absolut goale inafara de telsphoreo si zapto. In rest bigboss, modmyi, si ce am mai adaugat eu apar in lista de repositories dar sunt complet goale. Am facut jb din nou si problema persista… I s-a mai intamplat cuiva asta?

  53. Am jailbreakuit cu redsnow de osx 5 iphone pana acum. Merg perfect, nici o eroare, nici o problema din cele semnalate. E posibil ca erorile sa apara de la versiune de windows a redsnow.

  54. Comfirm ceea ce zice Daniel Truta , WiFi e praf , halal prg de jail o sa incerc snowb… Poate dispare prb cu WiFi , sau cineva poate sa zica ca ar fi din ios 4.3.1 ???

  55. mai are cineva probleme cu accesarea youtub-lui dupa jailbreak pe iphone 4 4.3.1???la mine merge doar din safari, din springboard, ….NU:D
    Zao , te rog exista vreo rezolvare??
    scuze daca am postat de 2 ori
    merci anticipat

  56. eu am Ipad 1 acuma cu 4.3.1 jb cu red si imi scade bateria simtitor de repede, am avut probleme cu detectarea sim-ului de date de la orange, il vedea era semnal full dar nu puteam accesa internetul , imi spunea ca nu are conexiune la net

  57. Confirm si eu ca bateria se descarca intr-un ritm alarmant…exista lag-uri in springboard, cand dai paginile prin aplicatii…se misca foarte greu de zici ca e un Pentium 2 nu iPHONE…am caderi de semnal…si bineinteles, WiFi este praf…Si la fel ca mai sus, cand trec in modul Silent nu mai vibreaza, vibreaza doar cand iesi din Silent Mode…

  58. pe langa faza cu butonul de silent, nu imi merge nici aplicatia Youtube, imi rupe bateria plus multe alte crashuri la Sprindboard m-am hotarat trec inapoi pe 4.2.1 oricum nu are nimic in plus 4.3.1 asta, Mie nu mi se pare ca ar fi Safari mai rapid deloc si personal hotspot ii dejaba ….

  59. e foarte bun sfatul si normal dar totusi … insist cu scuzele de rigoare … chiar nu o sa mai pot folosii avantajele jailbreak-ului ??

  60. dupa cateva zile d cand am facut jb cu redsnow…toate bune si frumoase…merge perfect youtubul, cydia, installous…absolut tot. am pb doar cu butonul de silent care vibreaza cand vrea el si daca vreau sa sterg o aplicatie din springboard se blocheaza:| tre sa dau restart. in rest berge brici

  61. Salut am si eu un iphone 4 cu ios 4.3.1 based 4.10.01 codat pe o retea din japonia cred…merge decodat cu redsn0w 0.9.6 rc9 de mai sus?

  62. […] Tutorial: Untethered jailbreak iOS 4.3.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch folosind redsn0w 0.9.6 rc… Tags: decodare, iOS 4.3.1, iPad 2, iPhone 4, iPod Touch, Noutati, Pwnagetool, redsn0w, sn0wbreeze, ultrasn0w, unlock, untethered jailbreak copypasta_account_id = '1zb4'; Share Te-ar putea interesa si:Tutorial: Untethered Jailbreak pe iOS 4.3.1 pentru iPhone 3GS/4, iPad si iPod Touch cu sn0wbreeze 2.5Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe – 28.03.2011 – 03.04.2011ultrasn0w fixer pentru iOS 4.3.1 disponibil in Cydia – patch neoficialsn0wbreeze 2.5 disponibila, untethered jailbreak si unlock pe iOS 4.3.1Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 va fi compatibila cu sn0wbreeze   […]

  63. Am un 3GS cu 4.2.1 si bb de ipad 06.15.00, spune-mi si mie daca fac corect ca nu mai inteleg…pun 4.3.1 fac jailbreak si dupa aia instalez din cydia redsn0w si fac unlock-ul.
    Gresesc cu ceva?

  64. sorry…am gresit…cu ultrasn0w.(unlock)
    Acum am citit ca pe 4.3.1 nu merge ultrasnow dar pot sa pun 4.2.1 fac jailbreak Untethered pe 4.2.1 daca nu merge unlock-ul pe 4.3.1

  65. Defapt am crezut ca am rezolvat , dar se pare ca nu vrea sa faca update…Si nici nu se mai aprinde , versiune de soft 4.2.1
    L-am reaprins , dar tot nu vrea sa faca update..

  66. Am incercat pe primul calculator(avea instalat iTunes), nu a mers.Am incercat pe al 2-lea calculator(avea instalat iTunes), nu a mers. Am incercat pe laptop (nu a avut nicioadata instalat iTunes pana ieri) , a mers din prima. Wierd

  67. Am un 3GS cu BB 5.16.02 si nu merge nici daca stau in cap. nu am semnal deloc. ce sa-i fac ? 🙁
    m-am luat dupa ce scrie in tabelul de jailbreak si decodare. am vazut BB meu si m-am bucurat. chair a fost degeaba ?

  68. am si eu o mare problema cine ma poate ajuta nici nus tiu unde postez poate postez gresit imi cer scuze am un iphone 4 4.3.1 04.10.01 a ramas blocat cu ecranul negru am incercat tot ce era posibil am shsh salvat “cred” va rog eu mult ajutatima ca nu ii pot da de cap nici macar imaginea cu itunes .singurl e ca aud cand il conectez la laptop ca si cum ar fi in dfu mode nu mai stiu ce sa ii fac va rog eu ajutatima

  69. prima eroare 3194 o rezolv cu tyniti umbrell , a doua eroare 1600 o rezolv cu ireb a treia eroare 1013 aici am ramas si nu pot sa ii fac nimik

  70. Ai tinut apasate butoanele home plus lock vreo cateva zeci de secunde? De fapt daca e in DFU Mode, de ce nu ii faci jailbreak cu versiunea redsn0w pentru 4.3.1?