MT Gestures – primul tweak care activeaza gesturile multitouch pentru iOS 4.3.1

MT Gestures este primul tweak din Cydia care activeaza gesturile multitouch pentru iOS 4.3.1 dar si posibilitatea de a seta ce anume sa faca butonul silent al terminalelor noastre. Tweak-ul functioneaza prin intermediul platformei Winterboard deci veti fi nevoiti sa o instalati in prealabil impreuna cu toate dependintele sale. Dupa ce instalati tweak-ul va trebui sa il activati din Winterboard si in meniul Settings va aparea o sectiune, exact precum la iPad, unde veti putea activa gesturile multitouch si veti putea seta functionalitatea butonului Silent. Winterboard afecteaza performantele terminalului si necesita destul de multe resurse pentru a functiona asa ca aveti grija cul folositi platforma. Iata cum puteti folos gesturile multitouch :

  • faceti un pinch cu 5 degete pentru a inchide aplicatiile;
  • faceti un swype in sus cu 4 degete pentru a deschide bara cu aplicatii deschise in background;
  • faceti un swype in stanga/dreapta pentru a trece la aplicatia anterioara/urmatoare.

MT Gestures functioneaza doar pe iOS 4.3.1 si doar pe iPod Touch 4G deocamdata. Este disponibil gratuit in Cydia.

20 COMENTARII

  1. BTW : citesc in cydia si ei zic ca deocamdata e functional doar pe ipod touch 4g !!!! L-ai instalat pe iphone 4 ??? Merge ???

  2. Zaone salut uite am o problema si eu. Am un iPhone 4 model MC605FB 32GB iar conform acelei liste Sinfull Models am remarcat ca acest model este Factory Unlocked din Franta. Pe unele forumuri am gasit ca acest model vine unlocked numai ca el trebuie activat oarecum in iTunnes inntr-o forma. Ce ma sfatuiesti sa fac??

  3. Sa nu mai citesti tot felul de liste proaste. Nimeni nu poate spune deocamdata daca un telefon e factory unlocked sau nu, nu exista date sigure dupa care sa te iei.

  4. Nu am cu ce sa te ajut, listele alea nu au nici un fel de credibilitate. Poti testa doar fizic daca terminalul e factory unlocked sau nu. Ii faci restore, bagi o cartela digi si daca se activeaza si prinde semnal atunci e factory unlocked, daca nu atunci e codat, simplu. Te rog sa postezi pe forum sau in alta parte daca mai ai intrebari, articolul asta e despre cu totul alte probleme.

  5. Cred ca imi trebuie cartela lui de origine apoi conectat la itunnes il va debloca complet conform serverului apple. Cam asa ceva ?

  6. am incercat cu un Vdafone prima data cand l-am activat si degeaba. a incerc inca odata sa ii fac restore si sa il activez din iTunnes cu o cartela de DIGI asa cum ai spus tu ??

  7. zaone am facut restore asa cum ai spus. am urmat tutorialul tau, intr-un final mi-a aparut sa bag o cartela in el ptr activare, am bagat cartela de digi…dupa care imi apare mesajul: THE SIM CARD INSERTED IN THIS IPHONE DOES NOT APEAR TO BE SUPPORTED….Only compatible sims bla bla bla

  8. la voi apare in ModMyI repo?, am facut din nou jailbreak si cand am dat restore backup din itunes se pare ca mi-a salvat si modul de la butonul de silent sa stea pe lock screen, si acum functioneaza doar pe ala, vreau sa bag din nou mt gestures si nu-l gasesc, toate mt gestures sa apeleze la mine