In curand vom avea o lista a telefoanelor decodate din fabrica

Veence, fondatorul The iPhone Wiki, strange de vreo 2 zile informatii despre terminalele iPhone existente in aceste momente pe piata pentru a face o lista a terminalelor codate/decodate din fabrica. El a cerut urmaritorilor sai de pe Twitter sa ii trimita seriile propriilor terminale plus specificatia daca sunt codate sau decodate din fabrica iar pe iPhone Wiki va publica rezultatele muncii sale. Stiu ca exista deja pe internet cateva astfel de lista insa va recomand sa NU va luati dupa ele deoarece nu puteti sti cat de sigure sunt si din ce surse au fost facute.

Ceea ce va face veeence va fi mult mai sigur deoarece aduna informatii de la zeci de mii de utilizatori din lumea intreaga si in plus are in spate comunitatea jailbreak-erilor care il ajuta. Va fi interesant de vazut ce anume va publica el pe The iPhone Wiki.

11 COMENTARII

  1. E cu dus intors asta pentru ca multe sunt facute neverlock dupa cumparare. Momentan singurele tari care comercializeaza neverlock sunt Italia,Austria,Suedia si Australia(mise pare ca mai e una).Am sa incerc in acest week-end(daca e cineva interesat) sa va fac o lista cu retelele de pe care le puteti face neverlock si pretul pt fiecare.

  2. @Xchris: Lista ta e prea limitată – de fapt, în orice magazin Apple, în afară de cele din SUA, iPhone se vinde unlocked.

  3. @giginson: Presupun că după metoda “trial and error”, caz în care nu se justifică plata unei sume. Mai era și expresia aia “să întrebi nu costă nimic” …