Prima Pagina aplicatii O noua versiune a Celeste va fi disponibila zilele urmatoare

O noua versiune a Celeste va fi disponibila zilele urmatoare

Dezvoltatorii aplicatiei Celeste au anuntat ca zilele urmatoare va fi disponibila o noua versiune a aplicatiei care va aduce cateva functii destul de interesante. In primul rand vom putea bloca/debloca posibilitatea de a trimite/primi fisiere prin Bluetooth, in al doilea rand vom avea posibilitatea de a bloca/debloca posibilitatea de a importa melodii in libraria aplicatiei iPod si in al treilea rand vom avea posibilitatea de a sterge melodiile din terminal dupa importare. Desigur ca aplicatia nu este inca 100% compatibila cu iOS 4.3.1 deocamdata deoarece plugin-ul Action Menu nu a fost actualizat.

Celeste functioneaza in momentul de fata doar pe iOS 4.2.1 si este disponibila in Cydia pentru 9.99$. Daca aveti iOS 4.3.1 atunci aveti aici un tutorial care va invata cum sa modificati aplicatia astfel incat ea sa functioneze pe iOS 4.3.1.

 • Odin

  E o jale de aplicaţie ca şi funcţionalitate.
  Nu recomand.

 • iPhone-ul n-are treaba cu bluetooth-ul…am luat si eu Celeste…si degeaba…nu imi vede niciun telefon, desi aveam 2 alte iphone-uri si 3 alte telefoane pe langa mine cu bluetooth pornit…pana acum singurul program cu care am putut sa trimit chestii (intre 2 iphone-uri doar) a fost Bump…si ala doar daca esti conectat la internet…

 • Odin

  Aşa e GP !
  Pe lânga asta serviciul de PR e jale deasemenea.
  Mi-au răspuns de-abia ieri (!!!) deşi am cumpărat aplicaţia a 4 zi de la lansare ($9.99) şi răspunsul , mai mult de cât evaziv era centrat pe ce vor repara în noul update, nicio referire la chestiile punctate de care mă plângeam, să nu mai zic de faptul că nu au atins nici de la distanţă subiectul REFUND.
  Ruşine lor şi Cydia care a acceptat o astfel de aplicaţie.