Prima Pagina Apple Apple ar putea fi in spatele zvonurilor privind amanarea lansarii iPhone 5

Apple ar putea fi in spatele zvonurilor privind amanarea lansarii iPhone 5

Va mai amintiti ce va spuneam eu aici in legatura cu zvonurile privind amanrea iPhone 5? Ei bine, iata ca publicatia Wall Street Journal prezinta parerea unul analist american care  exprima aceeasi indoiala in legatura cu amanarea acestui terminal si pune aceste zvonuri in seama altor interese. Conform informatiilor publicate de ei, Apple ar fi mai mult interesata sa mentina ridicat interesul clientilor pentru achizitionarea terminalului iPhone 4 pana in ziua prezentarii de la WWDC 2011. Cei de la Wall Street Journal catalogheaza informatiile ca fiind “suspicioase” si ma bucur sa vad ca nu sunt singurul care gandeste asa.

iPad 2 Ramps and Apple Keeping iPhone 5 Cards Close to the Vest. The success of the iPad 2 launch is clear given the continued serial stock-outs, and one of our contacts believes iPad unit sales could reach up to 40 million in CY11. Regarding the iPhone, we are increasingly becoming suspicious around continued reports of a delayed iPhone 5 launch into September/October versus the typical June/July time frame. Although we do not have a smoking gun that definitively rules out a delayed autumn unveiling or one that supports a launch this summer, there is a pattern of activity in motion within the supply chain that makes us question a delayed launch. Essentially, we believe Apple is keeping its iPhone 5 cards extra close to the vest on this launch to avoid a falloff in iPhone 4 demand ahead of a refresh, especially given the February launch of the CDMA iPhone 4 with Verizon.

E normal ca Apple sa tina totul secret avand in vedere cele intamplate anul trecut cu Gizmodo si vietnamezii. Apple intentioneaz sa vanda cat mai multe terminale iPhone 4 iar zvonuri privind lansarea iPhone 5 in vara ar “speria” posibilii clienti care s-ar gandi de 2 ori inainte sa faca achizitia pana la lansarea oficiala a iPhone 5. In concluzie eu raman la parerea ca totul e doar fum in ochi si iPhone 5 + iOS 5 vor fi disponibile, ca de obicei, in luna iunie/iulie 2011.

 • eqro

  Arata frumos modelul din poza.

 • crixalis

  Ce frumos e modelul din poza, arata chiar foarte bine

 • Mircea

  Seamana cu Galaxy S. 🙂

 • Din cate imi amintesc acel model era concept si pt 3GS sau 4

 • chiar ca, super modelul din poza. daca asa arata the next model o sa fie mai killer decat este acum :D. alaturi de un ecran retina de 3,7..poate chiar 4 inch ( cu toate ca unora li se pare prea mare)….

 • alex

  foarte cocalar “modelul din poza”

 • Totusi articolul nu are absolut nici o legatura cu poza, aia a fost pusa doar de decor.

 • Nemesis

  Sper sa nu umble la designul telefonul !!!!

 • Binenteles ca nu va umbla la modelul telefonul ! La anu da 🙂 ! Si sper sa nu fie model gen :4 inch ca deja va fi interzis anumitor persoane ( sexul frumos vorbind ) !

 • Nemesis

  Sper ca iPhone 5 sa arate la fel ca iPhone 4 ca si design dar cu un ecran putin putin mai mare si un sistem de operare restilizat

 • Tigris Regalis

  Hmm, zvonurile de amânare combătute cu o analiză pur speculativă a unor ziariști sau analiști financiari (astfel de analiști fiind de regulă sursa celor mai multe zvonuri false, pentru că speculează după criterii deseori departe de realitățile tehnice)? Nu pare un argument prea credibil împotriva lansării din toamnă. Nu că zvonistica are mereu dreptate, dar previziunile financiare, cum este această analiză a WSJ, mi se par cele mai inexacte surse de informații despre viitor, acesta fiind și motivul pentru care sunt atât de des revizuite în cursul unui singur an – pentru că realitatea nu confirmă previziunile financiare și acestea trebuie realiniate la realitate. Cine urmărește bursa sau știrile economice știe că este așa.

 • Tigris Regalis

  Apropos de cele afirmate mai sus, iată o nouă dovadă a “paralelismului” predicțiilor financiare față de realitate și cât sunt analiștii financiari de habarniști când vine vorba de anticiparea evoluției tehnice și a evoluției piețelor aferente:

  http://www.appleinsider.com/articles/11/04/09/gartners_iphone_android_predictions_radically_revised_in_a_year_and_a_half.html