Prima Pagina Apple Terminale decodate permanent si nu prea, iPhone codat dupa update la iOS...

Terminale decodate permanent si nu prea, iPhone codat dupa update la iOS 4.3

In primul rand, MuscleNerd spune pe Twitter ca decodarile acestea care se fac in momentul de fata pentru terminalele iPhone utilizeaza o baza de date a Apple in care sunt trecute terminalele factory unlocked. Aparent MuscleNerd considera ca o asemenea solutie de unlock e un motiv de ingrijorare, probabil pentru cei care isi decodeaza terminalele. Nu vreau sa interpretez prea mult ce scrie el pentru ca e foarte vag in afirmatii.

Lasand la o parte ceea ce a spus MuscleNerd acolo, el a dat un link catre un topic de pe un forum de discutii al Apple in care cativa oameni s-au trezit cu terminalele iPhone codate dupa ce au facut update la iOS 4.3. Cei care au avut probleme sustin ca terminalele lor au fost achizitionate decodate chiar din magazin insa dupa update la iOS 4.3 terminalele s-au codat la loc. Desigur ca o vizita la un magazin Apple a rezolvat problema insa ramane intrebarea, de ce anume s-au codat acele telefoane. Acolo doar 3 persoane reclama problema insa in realitate ar putea fi mai multe asa ca aveti grija. Teoretic nici un iPhone decodat din fabrica sau decodat permanent nu ar trebui sa se recodeze. Probabil sunt doar cateva cazuri izolate, insa iata ca se intampla.

In seara aceasta atat MuscleNerd cat si Sherif Hashim au dat de inteles ca a plati pentru decodare permanenta nu merita insa niciunul dintre ei nu cred ca a stat cu un iPhone codat vreo jumatate de an.

 • Share it please! Stiu ca e multa lume interesata!

 • Nicolescu Valeriu

  Deja se impute treaba, sincer parerea mea este ca MuscleNerd si cu Sherif hashim deja incep sa vorbeasca pentru altii adica de ce sa ma sfatuiasca sa nu imi fac neverlocked si ca nu ar trebui sa platesc? Vad ca au inceput sa vorbeasca in locul nostru, daca sunt asa de smart sa scoata ei o solutie si sa ceara bani pentru ea si atunci jos palaria, dar pana atunci sa taca si sa faca ceva.

 • philip

  Eu cred ca doar vrajala lor de a descuraja oamenii sa isi decodeze iphonurile… dar nu inteleg din ce motiv… e clar, ei nu sunt capabili sa mai scoata o solutie de software unlock…ori…Nu vor sa o mai faca ! Eu personal cred ca nu vor sa mai faca unlock…din diferita motive.

 • Marean

  Solutia poate sa fie asta:
  http://support.apple.com/kb/TS3198

 • SirWolfy

  Sigur au solutia de unlock, dar nu stiu care este interesu sa nu-l publice.

 • TheDog

  ce sa aiba ma, nu au nimic =))

  rugati-va sa revina geohot sa va puteti folosi si voi bibelourile =))

 • Lucian

  Zaone mai stiii ceva noutati despre Rebel Sim? Multumesc!

 • Uitati-va ce a spus defunctul asta de seriff despre unlock platit :
  ” I don’t know anything about @SuperPaddyNL & I m sure @MuscleNerd too doesn’t know about him, but my rule “money for unlock=bullshit” applies”
  Comentati voi asta 🙂

 • vineri imi ajunge GEVEY SIM de pe easy deal , imi spune cinveva care a luat deja daca se merita ? ms

 • asta am patit eu cu un 3gs neverlocked si ios 4.2.1 ….am facut un IPSW cu snowbreeze si mam trezit ca nu am semnal dupa activare …..am ramas uimit …iam dat un restore …desi nu prea vroia…imi dadea erori si lam facut cu tyniumbrela pana la urma…nici acum nu miam dat seama cum a fost posibil..

 • B06DAN

  @musclenerd este lup deghizat in oaie… presupun ca este platit de apple

 • Unii se cam plang de Gevey, cand raman fara semnal, trebuie reactiveze, deci e un fel de thetered, nu stiu daca mi-ar place sa tot sun la 112… 🙂

 • @ Arhimede: Pana si situatia ta intra la capitolul “ajutor” right ?:)) ! Asadar nu ai de ce sa te temi !:P

 • nu sunt in situatia asta, incercam sa fac cunoscute unele probleme ale hacuielii chinezesti.

 • Cristi

  Daca incearca cineva unlockul asta prin baza de date Apple, postati si voi aici sa stim si noi. La fel daca stiti alte locuri mai ieftine decat SuperPaddyNL.

  Merci!

 • ionut

  am o problema….am facut un upgrade in itunes pt iphone si nu ami merge reteaua…imi spune ca nu e bun sim-ul
  ce pot face?