Concurs: Castiga unul dintre cele 10 coduri gratuite pentru aplicatia Integrame

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h6mElw4Mh7g[/youtube]

Aplicatia Integrame este disponibila la doar 1.59€ in AppStore pentru o perioada limitata de timp si cu aceasta ocazie voi organiza un concurs pentru voi. Am 10 coduri pentru aplicatia universala Integrame care sunt pregatite sa plece catre 10 norocosi castigatori. Puteti instala aplicatia atat pe iPhone cat si pe iPad deci nu va veti mai plictisi vreodata indiferent unde mergeti.

Integramele constituie un fenomen pe piața revistelor de divertisment. Ele sunt un adevărat exercițiu mental care oferă dezlegătorilor teste de cultură generală, relaxare, confirmarea şi îmbogățirea cunoştințelor în diverse domenii.

Aplicația “Integrame” aduce acest fenomen pe iPhone/iPad-ul dvs., oferind în această versiune peste 70 de careuri de cea mai bună calitate dintr-o gamă foarte variată de subiecte cum ar fi muzică, geografie, literatură, sport, animale, personalitați, istorie, etc.. organizate pe 3 grade de dificultate (începator, mediu, avansat).

Pentru a participa trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul se va incheia diseara la ora 22:00 cand voi alege castigatorii.

UPDATE: Castigatorii sunt : Cristian Herman, mariusic8, Sorin Gae, Claudiu Adrian, Robert, Florin Wes, Alexandru Ion, Gabi, Mus, Oritribo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7qAZ9mEaUAs[/youtube]

182 COMENTARII