Decodarea permanenta pentru iPhone-urile blocate pe AT&T este reala

Ieri a inceput isteria decodarilor permanente pentru iPhone si astazi apar primele confirmari ca solutia functioneaza. Multe persoane sustin pe Twitter, deocamdata, ca si-au decodat terminalele iPhone codate pe AT&T si nu numai folosindu-l pe SuperPaddyNL drept intermediar. Desigur ca era normal ca totul sa functioneze cum trebuie din moment ce unele firme importante au anuntat deja ca fac decodari pentru iPhone insa ramane de vazut cum va evolua situatia in viitor. E neclar cine e in spatele acestui “val al deblocarilor” insa ceva undeva s-a intamplat si desigur ca toata lumea spera ca Apple sa nu inchida aceasta portita prea curand.

Daca va intereseaza sa decodati un iPhone pe o retea care pana acum era nedeblocabila atunci va recomand sa cautati un site sau un intermediar care accepta plata prin paypal pentru ca veti fi protejati impotriva unei tepe. Foarte multa lume se lauda acum ca face decodare pentru iPhone insa desigur ca printre ei se afla si foarte multi tepari asa ca fiti atenti deoarece s-ar putea sa va treziti fara decodare si cu banii luati. Pe site-urile din straintate veti gasi cele mai ieftine decodari incepand cu 170$ pentru AT&T sau alte retele care pana acum nu puteau fi deblocate.

Deocamdata smecheria functioneaza insa ramane de vazut pana cand. Va recomand sa citit si acest articol pentru a vedea si fata cealalta a monedei.