Prima Pagina Apple iFile va permite incarcarea fisierelor in contul Dropbox

iFile va permite incarcarea fisierelor in contul Dropbox

Aseara dezvoltatorul aplicatiei iFile, care ne permite sa accesam fisierele de sistem ale terminalelor noastre, a anuntat ca Dropbox i-a dat acordul pentru a integra serviciul in propria aplicatie. Practic acest acord se tranduce prin posibilitatea de a face upload fisierelor din terminalele noastre direct in conturile noastre de pe Dropbox. Desigur ca noua versiune a iFile care va permite acest lucru nu este inca gata dar in curand va fi, asta desigur daca Apple nu “isi va baga coada” la mijloc. Apple nu are la inima aplicatiile din Cydia iar cei de la Dropbox s-ar putea trezi amenintati ca aplicatia lor ar putea fi retrasa din AppStore daca nu interzic, ceea tocmai au permis.

Pana una alta iFile va avea suport pentru Dropbox integrat dar intereseaza pe cineva acest aspect?

  • exista FullDrop, aplicatie in Cydia care foloseste api-ul dropbox fara probleme. nu-si baga nici un nas apple la nimicuri d-astea. lasa senzationismul.

  • Merci de insight, esti cunoscator sa inteleg. FullDrop e mai mult decat necunoscuta fata de iFile, Apple nu se leaga de orice, oricum, dar tu stii asta desigur, probabil ai surse la Apple.

  • Florin iasi

    Da, de ce sa nu intereseze ? Folosesc destul de des iFile pt editat copiat si mutat fisiere dintr-o locatie din tel in alta. iar daca am posibilitatea sa fac un backup imediat la un fisier inainte de a-l edita , ar fi binevenit.

  • ifile face backup fisierelor plist cand le modifici cu property list viewer – face alt fisier cu % la sfarsit. text viewer nu face backup.