Prima Pagina iPhone 4 Video: iTable – masa controlata prin atingeri construita dupa design-ul iPhone 4

Video: iTable – masa controlata prin atingeri construita dupa design-ul iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=82lJay9w5RY[/youtube]

Masa din clipul video de mai sus a fost construita de Kyle Buckner, un expert in design interior pentru automobile. Dupa cum vedeti, masa fost inspirata in totalitate din design-ul iPhone 4 insa desigur a fost usor modificata pentru a permite aduagarea unui set de boxe care se ridica din interiorul mesei atunci cand facem un swype in partea frontala a acesteia. Masa permite atasarea unui iPhone pentru a putea asculta muzica si din pacate acestea sunt cam singurele functii disponibile deocamdata. Presupun ca pe viitor vor fi adaugate si altele si desigur va fi stabilit nu pret destuld e consistent pentru aceasta opera de arta construita manual.

 • da, e misto scula… 🙂 am si eu ceva asemanator de la Logitech. e doar pentru idevice-uri sistemul…

 • The new iPhone 5:)) !@_@

 • Cu asta o sa dotez macelariile din Mamaia, ca sa atrag turisti, sper sa obtin finantare de la dna Udrea.
  Serios, o mizerie inutila.

 • Vlad

  Foarte tare arata jucaria.

 • icetkk

  Mi se pare destul de grobiana. E grosolana si butucanoasa. Arata muuuult mai bine un dock Bose si e si mult mai ieftin, in comparatia cu hardughia asta cu aceleasi functii. Asta e inutil de mare si inalta si urata! La fel de bine ar putea sa faca si peretele iMac, adica un perete de camera (de 5m pe 3 m, deci 15mp) in care sa incorporeze un ecran de 27″ si restul peretelui sa fie bezel… wow! iWall Pro!

 • Tigara Electronica

  Arata foarte tare, dar cred ca mai are foarte mult pana cand sa intre in productie in masa. Dar sunt sigur ca peste 15-20 de ani toata casa va fi echipata cu astfel de dispozitive ! Traiasca Tehnologia !