Tim Cook – una dintre cele mai influente persoane gay din SUA confom Out Magazine

Tim Cook, COO-ul Apple si inlocuitorul temporar al lui Steve Jobs la conducerea companiei Apple, a fost numit drept cea mai influenta persoana gay din SUA. Da, in caz ca nu stiati, Tim Cook a recunoscut neoficial ca este homosexual si acesta este al cincilea an in care Out Magazine il include in topul celor mai influente persoane gay din America. Tim Cook si-a asumat rolul de CEO pentru a doua oara in istoria companiei Apple inlocuindu-l pe Steve Jobs care este momentan in concediu medical din cauza unor probleme de sanatate destul de grave care totusi nu l-au impiedicat sa prezinte lumii intregi tableta iPad 2.

“Here’s a suggestion for how Apple could more constructively challenge the appeal of groups like Exodus: They should send their COO out to schools and universities as an example of a successful gay man running the world’s biggest tech company. Although Tim Cook has chosen to be discreet about his sexuality, just know that Apple’s heir apparent is gay sends a compelling message of the opportunity to thrive in the workplace. That’s a big deal.”

Este foarte posibil ca Tim Cook sa fie succesorul lui Steve Jobs la conducerea companiei Apple insa momentan ocupa un rol temporar pe care eu unul sper sa il cedeze cat se poate de repede lui Steve Jobs pe care il asteptam cu totii la conducerea Apple.