Prima Pagina Apple Tim Cook – una dintre cele mai influente persoane gay din SUA...

Tim Cook – una dintre cele mai influente persoane gay din SUA confom Out Magazine

Tim Cook, COO-ul Apple si inlocuitorul temporar al lui Steve Jobs la conducerea companiei Apple, a fost numit drept cea mai influenta persoana gay din SUA. Da, in caz ca nu stiati, Tim Cook a recunoscut neoficial ca este homosexual si acesta este al cincilea an in care Out Magazine il include in topul celor mai influente persoane gay din America. Tim Cook si-a asumat rolul de CEO pentru a doua oara in istoria companiei Apple inlocuindu-l pe Steve Jobs care este momentan in concediu medical din cauza unor probleme de sanatate destul de grave care totusi nu l-au impiedicat sa prezinte lumii intregi tableta iPad 2.

“Here’s a suggestion for how Apple could more constructively challenge the appeal of groups like Exodus: They should send their COO out to schools and universities as an example of a successful gay man running the world’s biggest tech company. Although Tim Cook has chosen to be discreet about his sexuality, just know that Apple’s heir apparent is gay sends a compelling message of the opportunity to thrive in the workplace. That’s a big deal.”

Este foarte posibil ca Tim Cook sa fie succesorul lui Steve Jobs la conducerea companiei Apple insa momentan ocupa un rol temporar pe care eu unul sper sa il cedeze cat se poate de repede lui Steve Jobs pe care il asteptam cu totii la conducerea Apple.

 • Cashix

  Steve e unic,odata cu el vor disparea si inovatiile 🙁

 • Mk

  Acum stiu de ce iphone 4 arata asa de bine, normal , toti mari desigeri sunt gat ,si cred ca si jony ive este, dar in final bine ca este un steve jobs care ii f……pe toti din companie si din concurenta

 • Tigris Regalis

  Offf, ce caută știrea asta de cancan pe un site tehnic serios?! Până la urmă nici nu-i sigur că omu-i ceea ce se zice că e, iar interesele din viața lui particulară n-au nicio legătură cu succesul companiei, este deci o inepție puerilă ceea ce propune publicația de mai sus.

 • Eu nu inteleg cum a recunoscut neoficial ca e gay ???

 • In anumite cercuri de prieteni a recunoscut ca e gay.

 • Tigris Regalis

  E totul o simplă bârfă, nebazată pe chestiuni reale, ci doar pe ce zice unul despre altul, informații de mâna a cincea, pe scurt, e ceva ce în mod normal nu e luat în serios.

 • Yep, ca si alea ale analistilor care spun ca iPhone 5 vine in iarna si tu le sustii.

 • Tigris Regalis

  @zaone: Acolo nu e bârfă, pentru că nu se referă la persoane, ci coroborarea diverselor informații din anunțul pentru WWDC 2011, negocierile Apple cu studiourile de înregistrare pentru licențierea streaming-ului de muzică, preluarea serviciului Lala împreună cu tehnologia acestuia de streaming, noul centru de date din Carolina de Nord, încetarea vechilor abonamente MobileMe și concluzia logică privind introducerea unor abonamente noi, dezvoltarea continuă a serviciilor MobileMe pentru iOS, necesitatea unui avantaj competițional pentru iDevices pe latura software (unde imitatorii asiatici, specializați pe hardware, nu pot ține pasul), faptul că serviciile software (iTunes, MobileMe) se anunță în mod tradițional în septembrie, la evenimentul cu tentă muzicală al Apple, și nu în ultimul rând zvonurile din piețele asiatice, de unde provin piesele pentru iDevices și unde viitorul iPhone va fi asamblat, care indică toate o lansare în Q4 2011 sau Q1 2012 (adică probabil sep. – oct. 2011 în termeni calendaristici) pentru că în prezent n-au fost achiziționate masiv piesele noi, n-au apărut noile specificații pentru producătorii de accesorii, nici prototipuri în faza de teste prealabile care să fie detectate în rețea, nici nu s-au produs schimbări la nivel de producție.

 • Adica tot zvonuri si speculatii.

 • Tigris Regalis

  @zaone: Nu sunt numai zvonuri și speculații, cel puțin anunțul despre WWDC 2011, preluarea Lala, noul centru de date și încetarea ofertei privind vechile abonamente MobileMe sunt certitudini, iar zvonurile măcar concordă din mai multe surse și au mai multă substanță decât mica bârfă de mai sus. Ce-i drept, nici aici nu este nimic oficial și Apple se mai poate răzgândi, așa că vom știi cu certitudine abia prin vară sau prin toamnă ce va fi, însă despre Tim Cook nici măcar atunci. 🙂

 • Chestia asta cu Tim Cook e so old, de vreo cativa ani chiar, cauta si vei vedea informatii pe tema asta. Omul nu a recunoscut in fata camerelor ca e gay ci doar in fata celor apropiati.

 • De ce n-ar fi gay, dacă e listat în topul unei reviste renumite? Dacă nu ar fi fost, cred că dădea în judecată paparazzii care umblă cu zvonuri…

 • Tigris Regalis

  @Bulgar Victor: Pentru că acea revistă este destinată comunității respective și membrii acelei comunități sunt cunoscuți că își justifică înclinațiile evocând și alte persoane, de regulă celebrități sau personaje istorice, care ar avea (ar fi avut) aceleași înclinații, ceea ce în multe cazuri este pur și simplu fals și neadevărat, însă după cum se știe, un fapt negativ este aproape imposibil de probat (se pot proba doar fapte pozitive care, coroborate, pot conduce la concluzia că un fapt nu este real, deci negativ), deci lucrurile rămân controverse.

  Iar deschiderea de procese poate avea un impact negativ de imagine, cu atât mai mult cu cât înclinațiile în discuție sunt considerate în SUA (și nu numai) un lucru normal, deci reclamantul se consideră că nu are de ce să se plângă dacă n-a fost acuzat de ceva anormal.

 • De fapt, de multe ori, mai ales în SUA, unii își atrag atenția cu diverse chestii… probabil și acesta a făcut-o intenționat, deci îți dau dreptate… Tot vina noastră e că ne place să pierdem timpul citind astfel de aberații, fie ele și reale, de asta și sunt așa multe. Însă SUA sunt în top în lume și nu e de mirare!