Prima Pagina aplicatii Apple pregateste un produs nou?

Apple pregateste un produs nou?

Cei de la Appdvice au descoperit astazi in AppStore o intrare destul de ciudata in dreptul listei de dispozitive compatibile cu aplicatiile din AppStore. Mai exact, pentru o anumita aplicatie din AppStore, la lista de compatibilitati era afisat dispozitivul ix.Mac.MarketingName. pe langa iPhone, iPod Touch si iPad. Dupa cum e prezentata denumirea acolo pare a fi vorba despre un nou produs al carui nume nu a fost comunicat celor care se ocupa de AppStore. Aceasta denumire neobisnuita era afisata la mai multe aplicatii din AppStore insa desigur ca Apple a rectificat rapid problema, insa ramane intrebarea, pentru ce anume era trecuta acea denumire?

E posibil ca Apple sa pregateasca lansarea unui nou produs sau e posibil ca vreun inginer al Apple sa fi facut niste modificari gresite prin AppStore si sa fi dereglat ceva momentan. Oricum, e interesant de vazut pe viitor ce produse va lansa Apple si ce noi posibile indicii vor mai aparea.

  • ixMac, poate or face un minilaptop (netbook), pe principiul macbook dar care sa ruleze iOS (desi pare ceva old-fashioned)

  • Eu zic ca ixMac va fi un mini MacBook cu ecran touch, optimizat pt jocuri

  • Am vazut si eu de aseara, sunt novice apple si chiar ma intrebam oare ce inseamana 🙂

  • Matei Florin

    Eu spun ca vor face un tv cu iOS combinat cu servicii cloud.

  • onu

    sau poate aplicatie sa fie instalata si pe mac