Asphalt 6: Adrenaline disponibil pentru doar 0.79€ in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Op-2MQMahQ[/youtube]

Reducerea pentru Asphalt 6: Adrenaline face parte dintr-o promotie anuntata de Gameloft cu ceva timp in urma, pretul fiind ales de utilizatori in urma unui sondaj facut pe pagina de pe Facebook a companiei. Asphalt 6: Adrenaline este cel mai recent joc din seria Asphalt pe care Gameloft l-a lansat in urma cu cateva luni. Pana acum jocul nu a avut parte de un succes asemanator celui inregistrat de Real Racing 2, spre exemplu, si e normal sa fie asa avand in vedere ca Firemint a facut un joc mult mai bun din toate punctele de vedere. Deocamdata doar Asphalt 6: Adrenaline este disponibil la reducere insa eu unul o astept si pe cea pentru Real Racing 2.


Pretul initial:
Nume:
Asphalt 6: Adrenaline

0.79

Developer: Gameloft S.A.
Categoria: Games


Descriere: New iPhone games sale! Asphalt 6: Adrenaline is now 0.59 for a limited time!

Feel the thrill of racing like never before in the newest adrenaline-pumping edition of the Asphalt series.

BUILD YOUR DREAM COLLECTION
Discover 42 cars and bikes from Ferrar…


Dimensiunea aplicatiei este: 559.3 Mb


Pretul initial:
Nume:
Asphalt 6: Adrenaline HD

0.79

Developer: Gameloft S.A.
 iPad Only
Categoria: Games


Descriere: New iPad games sale! Now at 0.59 for a limited time!

Feel the thrill of racing like never before in the newest adrenaline-pumping edition of the Asphalt series with new features specially designed to show off the full potential of the iPad 2.

EVEN MO…


Dimensiunea aplicatiei este: 504.9 Mb


 

Articolul precedentidevice.ro hacked
Articolul următorApple pregateste un produs nou?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.