iOS 4.3.2 si solutiile de jailbreak

iOS 4.3.2 lansat in aceasta seara aduce probabil o noua provocare pentru jailbreakeri dar si pentru posesori de iDevices. Teoretic noua versiune a iOS ar trebui sa blocheze exploit-ul de untethered jailbreak folosit de i0n1c pentru iOS 4.3.1 insa deocamdata nimeni nu poate confirma 100% sigur ca el merge sau nu. Se zvoneste ca untethered jailbreak-ul ar functiona insa MuscleNerd a spus exact contrariul pe contul sau de pe Twitter. Tethered jailbreak pentru iOS 4.3.2 vom avea in mod sigur deoarece bootrom exploit-ul lansat odata cu limera1n inca functioneaza pe aproape toate terminalele, exceptie facand iPad 2.

Probabil maine vom sti daca putem sau nu face untethered jailbreak pentru iOS 4.3.2, insa deocamdata eu spun ca sansele sunt mici.

UPDATE: Aparent solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.2 functioneaza in parte. Cydia nu poate fi deschisa dupa jailbreak.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-bsRLeRCxB4[/youtube]

12 COMENTARII

  1. Cred că nimeni dintre noi nu se grăbeşte să treacă pe 4.3.2, so nu e stres în a aştepta soluţia de jailbreak pentru 4.3.1, asta dacă cea a lui ion1c numai merge aplicată.

  2. atata agitatie pentru nimic fierbe twitter-ul s-a rascolit youtubul curg articole intregi mama a iesit 4.3.2 fassssssssssss au mai bagat astia de la apple nu stiu ce chestie si au lansat-o sa dea de lucru ,eu nu vad nimic spectaculos cand baietii de la dev team nu reusesc sa faca unlock ptr cei cu tel blocate cand ei se agita ptr o vrajeala de update la nu stiu ce vresiune ,apropo serif hasim s-a dat si ala la fund ;))) gata cu unlock-ul :))))

  3. voi aveti probleme cu slide to unlock pe 4.3.1 cand incercati sa deblocati telefonu dupa o perioada mai lunga de timp in care a fost in stand by? uneori la mine nu merge din prima … poate nu fac yo slide cum trebuie, dar pe 4.2.1 nu am avut astfel de probleme … am iphone 4 16 gb neverlocked jailbreak 4.3.1

  4. Salutare la toata lumea.

    Probleme cu bateria din cauza certificatelor pe 4.3.1 ? rezolvari ?

    Eu nu reusesc deloc sa fac sa tina bateria pe 4.1+ cu ultrasn0w mai nou de 1.0.

    Acum am 4.3.1 cu ultrasn0w 1.2.1.

    Telefonul e activat ‘ca la carte’ cu SAM si tot o consuma mult mai rau decat cu ultrasn0w-ul vechi si pushdoctor.
    Push notifications si youtube merg bine.

    Exista vreo solutie mai desteapta decat dezactivat ‘data’ in sbsettings ?