Prima Pagina Apple Apple il angajeaza pe seful centrelor de date al Microsoft

Apple il angajeaza pe seful centrelor de date al Microsoft

0

Daca pana acum nu era 100% clar faptul ca Apple intentioneaza sa lanseze un serviciu orientat pe streaming online si salvarea datelor “on the cloud”, atunci poate aceasta recenta angajare lamureste lucrurile. Conform celor de la macrumours, Apple l-ar fi angajat pe Kevin Timmons, omul care se ocupa de toate centrele de date detinute de Microsoft. Timmons era de doar 2 ani in pozitia de conducere din cadrul companiei Microsoft insa a petrecut mai bine de un deceniu lucrand la Yahoo si Geocities deci este mai mult decat calificat pentru a prelua “fraiele” noilor centre de date pe care Apple se presupune ca le construieste.

News that a bunch of us have been discussing is Apple hiring Kevin Timmons (GM of Microsoft’s data center services group). Don’t expect any press releases from Apple or Microsoft on this one. … The position Kevin is going to fill is not known and is not the position vacated by the departed Olivier Sanche. Olivier’s position has been filled by another data center operations executive.

Fostul manager al centrelor de date Apple a murit din cauza unui atac de cord anul trecut si desi pozitia sa a fost ocupata iata ca Kevin Timmons a fost totusi angajat insa se pare ca va avea alt rol in companie. Aparent Timmons se va ocupa de alte proiecte separate si nu de conducerea centrelor de date, deci ramane sa vedem cum anume va fi implicat si ce anume va lansa Apple in viitorul apropiat.