Navigon implementeaza un modul de realitate augmentata in aplicatia pentru navigatie

Ieri a fost lansata in AppStore versiunea 1.8.0 a Navigon MobileNavigator, una dintre cele mai bune aplicatii pentru navigare prin satelit disponibila in AppStore. In noua versiune compania dezvoltatoare a introdus o serie intreaga de harti noi gratie companiei NAVTEQ care a furnizat informatiile insa asta nu e tot. Incepand cu aceasta versiune, navigon are implementat un modul de realitate augmentata pentru iPhone 3GS/4. Ce inseamna asta? Pe scurt, cand avem aplicatia deschisa o putem indrepta inspre directia in care mergem si pe ecran ne vor fi afisate diverse monumente istorice, localuri, puncte de interes, etc, totul in functie de pozitia noastra pe harta.

Update-ul este foarte important chiar si pentru Romania unde teoretic ar trebui sa fie disponibile harti actualizate. Iata ce aduce nou versiunea 1.8.0 a Navigon :

  • All new NAVTEQ map data – A free map update for all users!
  • Reality Scanner (iPhone 3GS, iPhone 4) – Augmented Reality based search for interesting places around your position.
  • TrafficCheck – Traffic information for your route at a glance (only available in countries with Traffic Live).
  • Truck and Camper navigation (available through In App Purchase).

De cateva zile intreaga suita de aplicatii este disponibila la reducere in AppStore si va recomand sa cititi acest articol pentru a afla care versiune a aplicatiei este disponibila mai ieftin si cu ce diferenta.