Navigon implementeaza un modul de realitate augmentata in aplicatia pentru navigatie

Ieri a fost lansata in AppStore versiunea 1.8.0 a Navigon MobileNavigator, una dintre cele mai bune aplicatii pentru navigare prin satelit disponibila in AppStore. In noua versiune compania dezvoltatoare a introdus o serie intreaga de harti noi gratie companiei NAVTEQ care a furnizat informatiile insa asta nu e tot. Incepand cu aceasta versiune, navigon are implementat un modul de realitate augmentata pentru iPhone 3GS/4. Ce inseamna asta? Pe scurt, cand avem aplicatia deschisa o putem indrepta inspre directia in care mergem si pe ecran ne vor fi afisate diverse monumente istorice, localuri, puncte de interes, etc, totul in functie de pozitia noastra pe harta.

Update-ul este foarte important chiar si pentru Romania unde teoretic ar trebui sa fie disponibile harti actualizate. Iata ce aduce nou versiunea 1.8.0 a Navigon :

  • All new NAVTEQ map data – A free map update for all users!
  • Reality Scanner (iPhone 3GS, iPhone 4) – Augmented Reality based search for interesting places around your position.
  • TrafficCheck – Traffic information for your route at a glance (only available in countries with Traffic Live).
  • Truck and Camper navigation (available through In App Purchase).

De cateva zile intreaga suita de aplicatii este disponibila la reducere in AppStore si va recomand sa cititi acest articol pentru a afla care versiune a aplicatiei este disponibila mai ieftin si cu ce diferenta.

Articolul precedentApple data in judecata datorita sistemului de in-app purchases
Articolul următorPrima mea patanie cu iOS 4.3.2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.