Prima mea patanie cu iOS 4.3.2

Urmand tutorialul acesta am facut jailbreak pe iOS 4.3.2 azi dimineata si apoi am plecat la cursuri. In timpul unui curs, intr-o sala cu semnal slab, am incercat sa navighez putin pe internet. Din pacate am avut parte de o surpriza destul de neplacuta avand in vedere ca dupa vreo 10 minute terminalul se incinsese atat de tare in partea dreapta jos incat daca tineai degetul cateva secunde in acea zona simteai ca te frige usor. Inteleg ca in timpul navigarii terminalul se incalzeste si zonele cu semnal slab solicita terminalul ceva mai mult decat de obicei insa mie unul mi s-a parut destul de ciudata treaba avand in vedere ca e prima oara cand patesc asa ceva, adica sa mi se incalzeasca atat de tare si doar in acea zona.

Desigur ca tot ceea ce mi s-a intamplat mie e foarte posibil sa nu vi se intample voua niciodata pentru ca eu am norocul de a avea probleme cu camera, de a mi se sterge aplicatiile dupa un restore, am noroc si punct.

20 COMENTARII

  1. Am un 3GS cu 4.1 am pus azi o piesa cu iTunes si surpriza telefonul nu mai vrea sa între in music player(iPod) i-am dat restart si nimic …. Soluții ?

  2. Nu mai scrie articole ca acestea din moment ce ai jailbreak (no offence). Nu 4.3.2 e de vina ci jailbreakul. Am si eu 4.3.2 fara jailbreak si nu am nicio treaba.

  3. Zaone.. Ar fi util un subiect deschis pe tema asigurarilor contra daunelor la orange a telefoanelor.. Eu am asa ceva pe un iphone ptr 2 e pe luna si inca nu sunt convins ca in practica chiar mi l-ar schimba daca de ex l-as scapa pe geam ;))

  4. @Nemesis: Sterge-o din iTunes si resincronizeaza, ar trebui sa o stearga si din telefon. Poate isi da drumul iPod-ul.
    @Alin Cristian: Daca nu mi le-as pune eu cine v-ar m-ai spune ce va asteapta on the other side ?:))

  5. zaone, faza cu stersul aplicatiilor dupa restore am patit-o si eu si dupa ce s-a intamplat mi-am dat seama din ce cauza a fost…
    dupa ce faci restore, imediat dupa ce faci restore, nu trebuie sa ii dai sa sincronizeze aplicatiile din telefon cu cele din calculator (pentru ca pe telefon sunt zero aplicatii) din ti se vor sterge toate din itunes

    cu camera… aici am avut si eu niste patanii interesante…
    am filmat odata cateva minutele, unu dupa altul, filmam un minut, opream filmarea, iar filmam… si tot asa cam vreo 10 minute si mi s-a incins destul de tare in coltul cu camera (nu asa tare la tine) da’ iti dadeai usor seama ca acolo e mai cald decat ar fi trebuit sa fie!
    ciudata chestia asta 😕 adica, totusi, sa se incinga in halul asta… 😕

  6. @ alex: in legatura cu asigurarea la orange. Un tovaras sia spart ecranul la un 3G. Si a primit un 3GS in schimb. E super ok la orange

  7. Eu pe 3GS nu am avut probleme de genul acesta pana in prezent, precizez ca am pe el iOS 4.3.2 cu JB, si l-am testa si in jocuri si in browsing