SmartCover – huse destepte la preturi romanesti

SmartCover, husa “desteapta” lansata de Apple pentru iPad 2, este disponibila desigur si la magazinele din Romania insa unele dintre ele au cam intrecut masura, zic eu. La noi am vazut deocamdata doar huse din poliuretan  de diverse culori si doar la 2 magazine importante, eMAG si evoMAG. La evoMAG husele sunt disponibile pentru 259 lei, in timp ce la eMAG pretul ajunge pana la 290 lei. O husa de acest gen costa 44 dolari in SUA, adica in jur de 100 lei la noi dar cu drumuri, taxe, vama, etc, sa spunem ca la evoMAG pretul e ok insa sa ceri 300 de lei pe o husa mi se pare cam exagerat.

Husele din piele care in SUA sunt disponibile pentru 77$( sau aproximativ 200 lei la noi), la eMAG ajung pe la 375 lei, in timp ce la evoMAG ele costa 349. Diferenta dintre versiunea din poliuretan si cea din piele este de aproape 100 de lei la ambele magazine insa de aceasta data evoMAG iese cu capul sus pentru pretul mai bun.

Review-ul facut de mine pentru SmartCover il gasiti aici. Daca aveti alte magazine de incredere cu preturi mai mici decat acestea va rog sa mi le spuneti, dar sa fie magazine mari si de incredere.