Prima Pagina Apple Solutia de jailbreak pentru iPad 2 se dezvolta mai greu decat se...

Solutia de jailbreak pentru iPad 2 se dezvolta mai greu decat se credea initial

In ultimele zile pe Twitter MuscleNerd si p0sixninja s-au cam plans de cat de greu obtin acces la bootrom-ul chip-ului A5 din tableta iPad 2. Practic ei au nevoie de acces acolo pentru a verifica daca pot exploata in vreun fel bootrom-ul pentru a rula cod nesemnat si a face o solutie de jailbreak. Pana acum niciunul dintre ei nu a avut succes si din pacate se pare ca solutia de jailbreak pentru iPad 2 este intr-un punct mort, cel putin din punct de vedere al bootrom-ului. Daca pe aceasta parte ei nu se descurca, poate comex i-ar putea ajuta sa descopere o vulnerabilitate si sa foloseasca exploit-ul sau pentru a face un userland jailbreak.

De fiecare data cand apare un bootrom nou se intampla exact aceeasi situatie pentru ca lucrurile trebuie verificate, trebuie facute teste pe componentele hardware pentru a vedea care sunt vulnerabile si care nu. Spranta mea este ca dupa Paste sa avem o solutie de jailbreak si pentru iPad 2.

  • Daca apple ar autoriza app ca ‘ifile’ si ‘pwntunes’, nu m-ar interesa deloc JB

  • daniel

    decat ipad 2 sa ma uit la el mai bine ipad 1 plin de aplicatii si jocuri plus installous cu care adaug mereu cate ceva. si fara comentarii cu dat banii pe aplicatii. am cumparat cateva aplicatii dar nu dau zeci sau sute de euro pe aplicatii.