Versiunea alba a iPhone 4 CDMA listata la Verizon SUA

Dupa luni de asteptare si minciuni iata ca versiunea alba a terminalului iPhone 4 a fost in sfarsit inclusa in baza de date cu oferte ale companiei Verizon. Vorbim desigur despre versiunea CDMA a iPhone 4 pentru ca de la AT&T nu s-au putut obtine informatii din interiorul companiei. Zilele trecute au aparut zvonuri care indicau faptul ca lansarea aceste noi versiuni va avea in sfarsit loc la sfarsitul acestei luni, Apple a confirmat ca terminalul va fi disponibil in primavara insa iata ca el ar putea intra in oferta chiar de la sfarsitul lunii. La Verizon au fost listate atat versiunea de 32GB cat si versiunea de 16GB deci Apple nu va face discrimnare intre ele.

Codul cu care este afisata versiunea alba a iPhone 4 in baza de date a Verizon este MC679, numarul de la final fiind cu o unitate mai mare decat cel pentru versiuna neagra care este MC678. Asa numeroteza Apple versiunile negre ale tabletei iPad 2 si cel mai probabil asa vor fi numerotate si versiunile albe/negre ale iPhone 4.

3 COMENTARII

  1. @zaone: LOL, care “luni de minciuni”? Poate luni de zvonuri, că Apple anunțase deja din octombrie disponibilitatea pentru primăvară, dar diverși bloggeri n-au crezut și s-au lansat în tot felul de speculații, de genul “versiunea albă nu mai vine” sau “va fi lansată ca iPhone 5”! 😉

  2. Atât a durat să rezolve dificultatea tehnică neprevăzută cu vopseaua albă, asta e, nu întotdeauna merge totul ca pe roate, mai apar și probleme, măcar și-au dat silința să rezolve problema și nu s-au lăsat până n-au rezolvat-o ca să lanseze produsul promis. Eu cred că tenacitatea și perseverența sunt de lăudat, ar fi fost blamabil și ar fi putut fi acuzați de minciuni dacă ar fi renunțat pe șest la versiunea albă deși o promiseseră, în schimb ei au luptat să-și atingă scopul, chiar dacă a durat mai mult decât și-ar fi dorit.

    Așadar, această lansare eu o văd ca o încununare a perseverenței umane în lupta cu adversitățile care i se ivesc în cale, deci este până la urmă un lucru pozitiv și un exemplu frumos care ne arată valoarea tenacității și puterea dorinței de a reuși.

    Iar vorba din popor ne învață că e “mai bine mai târziu, decât niciodată”. Deci e de bine!

    Numai bine!