Prima Pagina aplicatii Abonamentul de telefonie mobila ideal pentru un iPhone

Abonamentul de telefonie mobila ideal pentru un iPhone

iPhone-ul, acest telefon magnicic(pentru noi),  a fost conceput in asa fel incat pentru a il putea folosi la adevarata lui valoare sa avem nevoie de o conexiune permanenta la internet. Lasand la o parte faptul ca la baza sta functia de telefonie, iPhone-ul este un telefon destept care ne deschide portile catre o cu totul alta lume. Majoritatea aplicatiilor disponibile pentru iPhone necesita o conexiune la internet si prin asta Apple ofera operatorilor posibilitatea de a atrage venituri uriase de la posesorii de iPhone. iPhone-ul fara internet este pe jumatate mort si personal cred ca un abonament de telefonie mobila pentru iPhone trebuie sa aiba in mod obligatoriu internet inclus altfel nu prea ai nevoie de acest terminal.

Pentru mine la un abonament de telefonie mobila este mult mai important traficul de date pe care pot sa il fac decat minutele incluse in el. Pot supravietui lunar cu cateva sute de minute in retea si nationale dar fara o conexiune de internet nu as mai avea ce face cu iPhone-ul. Cred ca un abonament ideal pentru mine ar avea cateva sute de minute in retea/nationale, in jur de 100 de SMS-uri si vreo 100 de MMS-uri insa trafic de date nelimitat la viteze de pana la 7.2 Mbps(si cand spun nelimitat nu ma refer la 1 GB la viteza aia si restul la 128kbps) si desigur Personal HotSpot activat. Un asemenea abonament ar ajunge pe la vreo cateva zeci bune de euro pe luna dar macar stii ca ai internet oriunde oricand si poti folosi o tableta iPad sau un laptop pentru a te coencta la internet prin iPhone.

Pentru voi cum ar suna abonamentul de telefonie mobila ideal pentru iPhone?

 • z3wl

  daca as avea 512 mb + 200 min nationale in 10 euro/luna ar fi ideal…din pacate nu exista nicaieri asa ceva din cate stiu

 • Boros Geza

  Pentru mine e suficient ce am acuma, mai exact cosmote explore: 220 min nationale, 1500 min/sms retea, 220 MMS, 1.5 GB, totul la 28 euro cu TVA. Noroc ca am la serv cat si acasa wifi, pntr ca dac nu aveam nevoie de mai multe date.

 • Nemesis

  Zaone tu ce abonament ai ?

 • Eu am cartela prepay cu 3000 min si SMS. 75min si SMS naționale, iar pt net am un modem wifi portabil huawey e5832 si cartela RDS cu trafic nelimitat la 15 lei pe luna. E ideal ASA pentru mine si nu vreau nici un abonament. Abonament am in Nokia 6100 la care mă tine Bătrâna 5 zile

 • Attila

  Cartela Digi se poate folosi in iphone ? Eu am comandat un cutter pentru a taia cartela sim si o sa incerc. Daca esti in oras mai mult si ai acoperire digi la 20 lei ai internet nelimitat si minutele sunt destul de ieftine.

 • cei care au JB facut si nu dispun de wifi au nevoie de un abonament de date mult mai mare decat cei fara JB, pt ca la cei fara JB nu te lasa sa downloadezi aplicatiile mai mari de 20 de mb si le iei doar prin itunes sau wifi. daca ai JB si nu ai wifi si ti s-a pus pata pe .. gen.. fifa 11 (~900mb) ai pus-o restu lunii.

 • Lucian

  @Iuliu Costinas – eu am modelul mifi huawai e585 si am incercat cu cartela de la RDS. Bateria se consuma repede, semnalul fluctueaza si internetul merge prost. Acum am o cartela de vodafone in mifi si ma tine bateria aproape dublu si internetul este mult mai rapid. Folosesc modemul sa am internet pe laptop+iPad+iPhone.
  Mai am abonament Live pe iPhone(500MB) dar se termina in juma’ de luna.

 • Zaone, pe ipad 2 ai abonament de date? Daca da, ce abonament?

 • Eu am un abonament Pantera29 de la Orange: 1200min in retea, 800SMS in retea, 50MMS Ib retea, 200min nationale, 1Gb net la 7.2Mb iar dupa depasire viteza scade la 128kb fara cost suplimentar pentru date. Acasa am un router wifi si net de 12Mb de la UPC.
  pana acum nu am avut depasire pe nici una din optiunile active mentionate mai sus si il folosesc si in interes de serviciu, deoarece am nevoie de conexiune securizata prin VPN pentru a avea acces la mail-urile si datele din reatea, de la job.

 • petrut

  Am digi pe iPhone de 2 ani. De mai mult de un an am si internet nelimitat de la ei. E super ok. Nu are viteza Vodafone dar raportul pret calitate e cel mai bun. Nu opresc niciodata netul pe el si nu am ajuns sa consum cei 5 gb. Avand smartphone e important sa nu iti faci griji cat net ai consumat. Altfel mai bine iti iei Nokia :). Am o singura problema. Am IOS 421 jb si am bagat MiWii. Cu toate astea nu reusesc tethering. Alte deviceuri vad wirelessul dar nu se pot conecta la net. E din cauza Digimobil?

 • abonament pinguin 20+internet de la orange=30 de euro: 1300 de minute orange, 300 nationale, 100 SMS nationale si 500MB trafic de date 3G … tot timpul mi-au ramas cam 100-200 de mega, avand in vedere ca gasesc peste tot wireless.

 • Marius

  Mie nu-mi ajung mesajele la Pantera 29 :))

 • P.S.
  Pa langa toate astea, un free HOTSPOT de la Orange ar fi ideal, dar din pacate nu se poate momentan. HotSpot se poate folosi activand optiunea Modem cu 4€ (cam scump dupa parerea mea).

  Zaone… Poti uni cele 2 posturi, te rog?
  Merci

 • @Nemesis: Unul cu 250 minute in retea, 200 nationale, niste mesaje/mms-uri si net news.
  @Avadanei Andrei: Am o cartela Digi care merge extraordinar de prost.

 • cred ca un articol interesant ar fi… un tabel cu abonamenetele de net existente, trafic inclus si pret… acum, eu locuiesc in Suedia, iar abonamentul la Telia de ex. este 250koroane (~30E) are trafic nelimitat la viteza maxima plus o gramada de facilitati de telefonie…

 • Nu prea are rost pentru ca mult abonamente merg si pe iPhone nu doar cele dedicate. Operatorii au cate 2/3 pentru iPhone insa practic poti folosi orice abonament.

 • Spostica

  Momentan ma aflu in russia. Si am cartela MEGAFON, pentru apx-17€ (699 ruble) am 10gb de net la viteza maxima 7,2Mb.

 • petrut

  Zaone am un iphone cu IOS 421 jb cu MiWii pe el. Internetul de la Digimobil. Nu reusesc sa fac tethering. Wirelessul creat e vazut de alte deviceuri dar nu se pot conecta la net. E vina softului sau e problema de operator?

 • Daniel

  Sunt foarte multumit cu Vodafone. N-am vrut sa iau abonamentul “Iphone 19 EURO” (si telefon 399 EURO) sau abonamentul “Iphone 39 EURO” (pret Iphone 199 EURO). Am luat un abonament Vodafone Complet 1500 ; adica 1500 min VDF , 250 national , 30 sms national (gratuit), 100 SMS VDF (extra optiunea), 1 GB mobile internet (apn live) si platesc in jur de 28 EURO/luna (tva inclus). Iphone-ul m-a costat 198 (!) EURO pt prelungire pe 2 ani si abonamentul vechi VDF 250, a fost anulat, fara niciun cost suplimentar, cu 9 (!!!) luni inainte de termen!

 • Tot ce am acum + 100 sms/mms-uri nationale
  ( 500min/sms in retea, 125min nat, 500mb internet@7,2mbs)

 • Ionut

  -ce e la cosmote la pretul de 8,2euro pe optiune e perfect pt mine…1gb,1000min/sms retea,75 nationale si 70sms nationale.

 • crixalis

  Eu am vodafone conplet 800 cu 800 in retea, 125 nationale si 500 mb net. Netul este de ajuns nu am ajuns sai consum pe toti. In casa sau in alte case folosesc wifi

 • Grigore

  220 nationale, 1500 min/sms retea, 220 Mms retea, 1,5G trafic 3G plus Personal HotSpot free totul la 28€ cu tva inclus. Toate la Cosmote. Pentru mine sunt arhisuficiente iar acoperirea este foarte mare fata de Orange la care nu aveam 3G in casa la 3km de centru orasului.

 • Nemesis

  Si pt net Zaone ce ai? Doar net news? Poti accesa doar siteuri de știri?

 • @Nemesis: Nu accesez deloc site-uri de stiri. Pot accesa ce vreau eu doar ca am libertatea de a imi baga cat trafic vreau. Citeste asta : http://www.idevice.ro/2011/01/26/o-oferta-de-internet-foarte-buna-pentru-posesorul-de-iphone-in-reteaua-orange/

 • vladel

  Detin un abonament Pantera 12 la care am adaugat si optiunea My Smartphone de la orange. In total ajung la aproximativ 20 euro/luna. Ma descurc foarte bine si cu minutele si cu traficul.

 • KFF

  Eu am un abonament de 2 ore de voce pe orice retea si nelimitat intre 21:30-07:00 , nelimitat SMS/MMS nationale , Internet 1Gb si apoi viteza mai mica , 20 canale TV nelimitat ca timp si trafic.

  57 de euro .

 • Goaji

  Am Pantera pentru Iphone, 29. 1200 de minute in retea, 900 de SMsuri in retea, 200 de minute nationale, trafic nelimitat, cu restrictionare de viteza dupa primul Giga. Pentru prima data, luna trecuta am depasit 1 G, nu am simtit reducerea de viteza. La serviciu stau pe wireless, acasa mi-e lene sa setez routerul. Minutele sunt suficiente, SMSurile la limita. Ar fi mers si un abonament mai mic putin, dar asa mi-am luat 3gs la 99 de euro.

 • Andrei31

  Am Pantera pentru iPhone 49. Super ok cu toate cele incluse….trafic suficient, hotspot inclus, pretul la iPhone a fost unul corect, viteza netului este buna… Sunt foarte multumit

 • Attilar1

  Poate sa-mi spuna cineva daca Cosmote este mai stabil pe 3G decat Vodafone? Eu daca intru intr-o incapere imediat trece tel pe edge pentru ca semnalul 3G devine slab.

 • canicula

  Abonamentul Delfin 8 + Optiunea Colibri 15 pentru 6gb de date + 700 minute in retea + 250 nationale +100 sms = 23 euro + TVA

 • Emanuel2222

  Am renuntat la abonament….am trecut pe cartela prepay orange….se simte o usoara diferenta…dar macar costa 5 euro/luna, nu 49 cat aveam abonamentul ;))

 • sburdy

  Eu am la Orange un Delfin 10, peste care am suprapus un abonament internet unlimited 14, cu trafic initial de 6 GB (3G), dupa care scade viteza, fara cost suplimentar. Este un abonament pt stick usb, insa eu am cerut sa mi-l suprapuna peste cel de voce. La 24 euro (tva inclus) am 900 min orange, 150 nationale si netul nelimitat. Nu am personal hotspot inclus. Arhisuficient pt iPhone.

 • MihaiG

  Delfin 8 + netnews de la Orange + supliment de 400MB(100mb=50eurocenti) = 12 euro

 • Daniel

  Am ab.RDS cu 2€ telefonie si 2€internet nelimitat.pe voce am nelimitat in rețea si cele mai mici tarife către alte rețele.