Prima Pagina baseband Unlock pentru iPhone 4 prin rescrierea cartelei SIM

Unlock pentru iPhone 4 prin rescrierea cartelei SIM

Informatiile de mai jos sunt “proaspete” asa ca deocamdata nu exista nici un fel de confirmare 100% sigura ca metoda functioneaza. Practic, un site al unor vanzatori de accesorii pentru iDevices sustine ca a descoperit o metoda de a decoda terminale iPhone 4 prin simpla rescriere a unei cartele SIM. Ei sustin ca prin aceasta metoda poate fi facut unlock pentru baseband-urile 02.10.04, 03.10.01 si 04.10.01. Metoda suna cam asa : informatiile cartelei voastre sunt decriptate si extrase folosind un SIM card reader, mai exact se obtin codurile ICCID, IMSI si cheia de autentificare. Dupa extragerea acestor date, informatiile de pe cartela voastra, ea este rescrisa folosind un software special care are codul sursa folosit in cartelele Gevey 3G SIM. Dupa rescriere cartela voastra va functiona precum cea Gevey 3G SIM doar ca nu va fi nevoie sa adaugati inca o bucata de plastic in telefon pe langa cartela voastra.

Aceasta metoda transforma o cartela normala intr-o cartela Gevey 3G SIM care pentru a face unlock are nevoie de un apel la serviciul 112. Partea buna este ca folosind echipamentul oferit de acesti chinezi puteti rescrie cate cartele doriti voi insa decodarea se face doar pe o singura cartela. Daca scoateti cartela din telefon, terminalul se va coda la loc pana bagati alta care a fost rescrisa conform principiului de mai sus. Informatiile sunt deocamdata neconfirmate insa in teorie ar trebui sa functioneze fara nici cea mai mica problema. Echipamentul necesar decodarii acestui gen de cartele costa 88$ si poate fi pre-comandat de aici. Voi mai reveni cu alte articole pe acest subiect daca informatiile se confirma.

Thanks to onu.

 • Share it please, stiu ca multi ar fi interesati!

 • zaone ,spunemi daca eu cunosc ICCID, IMSI si cheia de autentificare nu as putea face nimic ptr deblocare ?

 • phil

  Pana nu demult, toata lumea plangea ca nu isi pot decoda iphonurile…acum, deblocarea e mai mult o gluma…ai nush cate alternative….

 • JohnnyUSA

  “Pana nu demult, toata lumea plangea ca nu isi pot decoda iphonurile…acum, deblocarea e mai mult o gluma…ai nush cate alternative….”

  O gluma care costa bani.. si nu de neglijat ca si suma pentru multi. Ia si asta in calcul atunci cand faci asemenea afirmatii.

 • Cezar Muresan

  88 de dolari !!! Ha,Ha Ha…

 • Cezar Muresan

  La banii astia mi-l fac NEVERLOCK

 • JohnnyUSA

  Unii nu-si permit o asemenea suma, unii sunt prea comozi… etc.. “ha ha”.. Probabil ca uiti in ce tara traim, sau traiesti in propriul univers. WAKE UP!

 • Cred ca se adreseaza in principal service-urilor GSM.

 • JohnnyUSA

  Sorry, am citit in graba, retrag ce am spus.

 • cluca1969

  Sa nu uitam ca majoritatea dintre noi folosim
  la greu JB si in felul acesta facem oarece economii la cumpararea de aplicatii legale, asa ca … cine spune ca nu poate da 80$ pe decodare cred ca exagereaza.

 • claudiu91

  ce oameni… dau pe un telefon 20 de mil si se zgarcesc la 2 3 mil pt decodare:)

 • me

  daca se stie cheia de decodare, algoritmul, ar inseamna sa se cloneze orice sim.

  ori, daca cineva a reusit chestia asta, nu face unlock la aifone, face banking la greu.. unde sunt banii adevarati

  zaone, dai un wiki la iccid, imsi si transport KI (algoritmu de criptare) si ai sa iti dai seama singur

  Ms

  Ps: nu stiu daca esti din Buc, as fi vrut sa-ti arat ce inseamna sim support de operator, cu toate tool-urile si programele disponibile 😉

 • matze

  me.. cand ai timp da mi si mie add pe sunt ft curios sa vad cum arata SIM suport ul ala :)))

 • gabi

  eu am o cartela cu numar vechi din 2005 si acu am cumparat un iphone 4 din franta si cu numar si acu as vrea sa imi pun cartela cu numarul meu vechi din 2005 cum fac acu? imi explicati si mie va rog eu is mai grea de cap cu tehnologia