Video: Microsoft Photosynth – cea mai buna metoda de a face poze panoramice cu un iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6BbuPPOVXQo[/youtube]

Photosynt este probabil cea mai buna aplicatie pentru iPhone care ne permite sa facem poze panoramice direct din terminal. Aplicatia a fost dezvoltata de catre Microsoft pentru serviciul online Photosynth.net si nu este inca disponibila pentru Windows Phone 7. Dupa cum vedeti si in clipul video de mai sus, aplicatia inregistreaza mai multe cadre din mediul in care este indreptat obiectivul camerei si lipeste aceste cadre pentru a forma o imagine panoramica a intregii zone. Aplicatia este destul de rapida, face pozele repede insa din pacate iti trebuie putin timp sa te obisnuiesti cu ea altfel nu reusesti sa faci nimic.

M-am jucat putin cu aplicatia si am reusit sa fac o poza semi-panoramica la ora aceasta a diminetii insa imi place ca aplicatia e capabila sa isi dea singura seama care bucati din mediu trebuie captate desi uneori mai incurca lucrurile. Daca incepeti sa faceti cateva poze intr-o anumita directie si din greseala nu indreptati aparatul cum trebuie astfel incat aplicatia sa capteze o completare corecta la poza, veti observa a ea lipeste imaginile aiurea si strica intreaga poza panoramica. Aplicatia nu e perfecta, are cateva buguri, nu e singura disponibila in AppStore insa e rapida si merita incercata. Pozele voastre pot fi incarcate pe net folosind serviciul Photosynth al celor de la Apple sau pot fi partajate pe Facebook folosind optiunea share.

Aplicatia este 100% gratuita si o puteti descarca folosind link-ul de mai jos.

Pretul initial:
Numele:
Photosynth

 

Gratuit

 





Developer: Microsoft Corpora…
Categoria: Photography


 

Descriere: Photosynth Interactive Panorama Capture and Sharing

Photosynth for iOS is the panorama creation and sharing app that lets you capture more of your world. Now you can capture 360 in all directions (up, do…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 4.4 Mb


 

 

 

7 COMENTARII