iPhone 4S cu chip A5 testat de anumiti dezvoltatori de jocuri

iPad 2 este dotata cu un chip A5 ce incorporeaz un procesor dual-core 512 MB RAM si un chip grafic de 9 ori mai rapid decat cele existente in chip-ul A4 si iDevice-urile lansate anul trecut. Urmand traditia anului anterior, Apple va implementa acest chip A5 in iPhone 5 si iPod Touch 5G iar unii dezvoltatori de jocuri pentru iOS au primit deja prototipuri ale iPhone 4 cu hardware-ul iPhone 5. Acesti dezvoltatori de jocuri au primit terminale care arata identic precum iPhone 4, au iOS 4 instalat insa au hardware-ul din viitorul iPhone 5.

They already have select developers working on versions of their iPhone applications that take full advantage of the next-generation iPhone’s speedier and much more powerful hardware. These developers, seemingly from high-level gaming outfits, have been given what is essentially an iPhone 4 but with an A5 processor instead of an A4. The device itself is virtually identical to the iPhone 4, and there is no way anyone can tell it’s not an iPhone 4 based on the phone’s exterior.

Cei care au primit aceste dispozitive in teste le-au numit iPhone 4S sugerant o tranzitie asemanatoare cu cea de pa iPHone 3G la iPhone 3GS deoarece practic au terminale iPHone 4 cu hardware de iPhone 5. Deocamdata dezvoltatorii au primit aceste dispozitive probabil pentru a pregati o serie de jocuri cu grafica special conceputa pentru noul iPhone si al sau chip grafic. Daca Apple a oferit de pe acum aceste prototipuri pentru testarea si dezvoltarea unor jocuri noi atunci lansarea din iunie/iulie incepe sa fie mult mai posibila decat cea din toamna.

Avem o luna si jumatate pana la WWDC si in acest timp un dezvoltator de jocuri ar putea pregati un tech demo pentru un joc special conceput pentru iPhone 5. In toamna anului trecut Epic Games a pregatit ceva pentru iPod Touch 4G si nu ar fi neobisnuit ca anul acesta un alt producator sa faca acelasi lucru pentru iPhone 5. Partea ciudata este ca aceste terminale au iOS 4 si nu iOS 5 ceea ce sugereaza ca Apple pregateste cateva schimbari majore pentru noul sistem de operare.

Articolul precedentApple blocheaza vanzarile accesoriului iHub 2
Articolul următorCydia nu mai afiseaza SHSH-urile salvate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.