Prima Pagina accesorii Apple blocheaza vanzarile accesoriului iHub 2

Apple blocheaza vanzarile accesoriului iHub 2

iHub 2 este unul dintre cele mai interesante USB hub-uri pe care le-am vazut vreodata si asta pentru ca intregul design al hubului era foarte asemanator cu cel al unul Apple TV. Marea problema a iHub 2 totusi a fost logo-ul Apple iluminat de pe fata produsului care probabil a fost motivul pentru care Apple si-a pus avocatii la treaba si i-a amenintat pe producatori sa opreasca vanzarile si livrarile produselor. Cei care au achizitionat acest produse au primit in cursul noptii e-mailuri prin care li se spunea ca livrarea nu va mai avea loc din cauza companiei Apple care a fortat compania sa opreasca, comercializarea.

Sincer sa fiu nu e deloc surprinzator ca Apple sa ia aceasta atitudine fata de compania care a produs o figurina care semana cu Steve Jobs si care a fost scoasa de la vanzare din cauza companiei Apple. Daca ati comandat iHub 2 atunci probabil veti primi banii inapoi insa produsul in sine nu il veti vedea vreodata.

 • poate sa renunte la mar :))

 • sgc

  Si eu am primit mesajul (am comandat si achitat pe 19.04) dar nu se intelege ca nu mai trimit produsul ci doar ca va veni cu intarziere mai mare.
  Acum ce sa zic, e posibil sa fie returnati banii dar din textul mesajului nu se intelege ca cei care au platit nu-l mai primesc.

 • Florin iasi

  Pe ebay inca mai este disponibil, doar ca s-a mai scumpit

 • adi

  zice clar acolo.. cei care au apucat sa faca comanda vor primi produsul

 • sgc

  In sfarsit, mi-a sosit iHub-ul comandat si platit pe 19 aprilie. Trebuie sa recunosc ca imita destul de bine modul de ambalare la cutii de plastic al produselor Apple. iHub-ul in sine e surprinzator de bine lucrat, nu are aerul de chinezarie. Astept sa-l vad la lucrul efectiv cu toate porturile conectate.