iOSTracker.net iti afiseaza locatiile salvate de iDevice-ul tau

Daca tot e scandal legat de salvarea locatiilor din iOS atunci poate va intereseaza un program pentru Windows care va arata toate locatiile salvate de terminalul vostru. Programul se numeste iOSTracker.net si este capabil sa citeasca singur informatiile si sa vi le afiseze pe aharta intr-o interfata intuitiva. Pur si simplu descarcati iOSTracker.net, il deschideti iar programul va citi automat backup-urile disponibile in calculatorul vostru. Alege un backup apoi apasati butonul Show Locations si o interfata cu o harta va fi deschisa iar pe ea veti putea vedea toate locatiile salvate de iOS.

Programul este gratuit si functioneaza fara nici cea mai mica problema pe Windows deci il puteti testa cu incredere. Puteti descarca programul de aici insa aveti grija sa aveti backup-uri salvate in calculatorul vostru altfel nu puteti folosi programul. Nu e nevoie sa aveti jailbreak insa programul functioneaza doar cu backup-uri ale iOS 4.

iOSTracker.Net displays the recorded location information from your iOS 4 Devices Backups on your computer that were done by iTunes.
This program is inspired by iPhoneTracker for Mac OS X and uses OpenHeatMap for displaying the locations on the OpenStreetMap infastructure.
iOSTracker.Net was coded by Tom Zickel (@icebreak).
No location information is recorded by the app itself, nor is it transmitted anywhere, the map downloads locally OSM map tiles and 2 JavaScript scripts and a Flash applet.

38 COMENTARII

  1. Fantastic! Nu mi-am dat seama ce inseamna acele culori de la cercuri dar nu cred ca am fost peste tot unde imi zice el 😛 posibi ca acolo sunt antenele gsm

  2. Va dati deci seama ce de lucruri inutile face ios-ul asta, lucruri carora eu nu le-as simti catusi de putin lipsa si fara de care bateria ar fi un pic mai aerisita … Damn!!

  3. Sincer sa fiu, ma asteptam la date ceva mai exacte :). Eu am fost pe o insula (de unde am achizitionat si telefonul), am mers in fiecare coltisor cu gps activat si cu toate astea nu-mi arata chiar peste tot pe unde am fost. Ba mai mult, unele cerculete sunt prin ocean, porturi (ceva mai departat de tarm), locuri in care nu sunt antene si nici nu am fost vreodata :D. Iar la wi-fi imi arata prin tot Bucurestiul, dar prin 80% din locuri nici nu am fost cu telefonul.

  4. Pentru cei cu ipod touch bifati show wifi as well. Va arata unde s-a conectat ipodul la wifi(daca ati folosit gps prin wifi)

  5. la mine cea mai buna este ca am fost in Anglia si in cateva locatii in tara unde nu am fost
    Dar in Spania nu zice nimic si am fost in cateva orase

  6. Normal, ca doar Apple scrie prostii, ei scriu ca nu are dar defapt e o minciuna si tableta are. Apple explica acolo cum functioneaza “GPS-ul” pe iPod Touch si iPad Wi-Fi.

  7. si mie imi arata harta goala. windows 7, iphone 4, ultimul back-up pe 23 aprilie. am apasat si cu wifi dar degeaba, tot harta goala.

  8. Nu stiu ce iti arata tie in munti dar iPad Wi-Fi nu are modul GPS. Daca e conectata la reteaua Wi-Fi a unui telefon sau hotspot face localizarea dupa IP sau turnuri de telefonie/etc.