Prima Pagina accesorii Video: Husa G-Form protejeaza o tableta iPad in timpul unei caderi de...

Video: Husa G-Form protejeaza o tableta iPad in timpul unei caderi de la 150 metri inaltime

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rKNdknJI53Q[/youtube]

Acum aproape o luna v-am prezentat o husa pentru iPad de la G-Form care a protejat tableta atunci cand o bila de bowling a fost aruncata peste ea. Acum aceeasi carcasa protejeaza o tableta iPad care este aruncata de la 150 m inaltime. In clipul de mai sus avem prezentat intregul lucru si puteti observa ca tableta pare a functiona fara probleme desi a fost aruncata de la o distanta considerabila. Carcasele de la G-Form par a fi destul de puternice si protejeaza tabletele indiferent de modul in care incercam noi sa le distrugem.

Husele celor de la G-Form nu sunt chiar atat de scumpe insa nu stiu cat de utile ar fi in viata de zi cu zi in detrimentul unei huse mult mai elegante, de exemplu. Sunt bune daca aveti de gand sa bateti pe cineva cu tableta sau daca doriti sa demonstrati ca husa e rezistenta insa in rest… nu-i gasesc o utilitate chiar atat de mare.

 • Mulțumim pentru prezentarea unei huse de protecție băieți ! Sperăm să vă imbogățiti și voi de pe urma aceasta ! Eu nu voi cumpâra husa ptr că imi este useless !! 🙂 !! Next….

 • Brontozaurus Regalis

  @Dl Avocat (TR): Nu spune niciodata pana nu sari parleazul. Cine stie?! Poate o sa vad un post in care o sa regreti ca n-ai achizitionat husa. Poate sub un alt nick name al tau.

 • pt cunsumatorii obisnuiti nu ii vad rostul.. insa pt pt cei ce il folosesc pe ” teren ” husa asta e foarte buna.

  Personal as folosi una 🙂 de obicei uit sa ma port “cu manusi “

 • Ioane las-o mai moale.

 • Neah …nu dau inapoi orice ar fi ! Imi este useless atat ! Si prevad ca vor scoate alta rezistenta la intrarea in atmosfera 🙂 !!! !Achizitioneaza tu una si fă un review 😉 !

 • Eu cred ca e chiar folositoare cand pleci undeva cu IPad-ul. O fi ea urata si/sau nu prea la moda, dar sa nu uitam ca e vorba de o husa pentru protectie extrema. Eu as cumpara asa ceva, nu m-ar interesa design-ul atata timp cat protejeaza device-ul nu foarte ieftin, avand in vedere ca sunt cam neindemanatic :D.

  Prin comment-uri pe acolo scrie ca vor scoate o husa si pentru IPhone in curand, dar si pentru alte device-uri, asa ca stay tuned, sunt sigur ca o sa apara aici articolul cand vor fi anuntate :).

 • Pingback: Video: G-Form Sleeve protejeaza un MacBook Pro in timpul unei caderi de la balcon()