Prima Pagina accesorii Video: G-Form Sleeve protejeaza un MacBook Pro in timpul unei caderi de...

Video: G-Form Sleeve protejeaza un MacBook Pro in timpul unei caderi de la balcon

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sdAAbu-nMkY[/youtube]

Va mai aduceti aminte de carcasele G-Form care protejeaza tablete iPad 2 impotriva cazaturilor din avion sau impotriva bilelor de bowling? Ei bine firma dezvoltatoare a acesoriilor s-a gandit sa extinda compatibilitatea de la iPad 2 si la MacBook Pro. In clipul de mai sus avem demonstrat faptul ca o carcasa G-Form poate proteja un MacBook Pro impotriva unei cazaturi de la balcon. Observati ca Mac-ul functioneaza fara probleme cand este luat de jos, totul ruleaza pefect si nu exista nici un fel de zagarietura pe laptop.

MacBook Pro G-Form Extreme Sleeve este numele noii huse, ea fiind disponibila pentru modelele de 11, 13 si 15 inch ale MacBook. Protectia este asigurata insa probabil veti atrage multe prividi multumita design-ului neconventional al carcasei pe care va trebui sa platiti nu mai putin de 69$. Pentru a proteja un MacBook Pro de 1700$ cred ca merita o investitie de 69$, mai ales ca in Romania nu exista AppleCare, de exemplu. Puteti comanda o husa de genul acesta de aici.

  • woow in nici un caz nu as face asa ceva cu un mac book sa il arucn nu stiu unde sa de pe vreo cladire sau etaj ceea ce au facut baietii din clip e ceva extrem ptr un laptop acea protectie ptr laptop se refera la faptul ca iti poti permite sa iti cada din geanta sau de pe masa in nici un caz de la 2-3 M in orice caz e super ceea ce au facut ei .

  • Alexandruc

    niciodata nu l-au aruncat pe asfalt sau intr-un colt :)….sa vedem atunci :))

  • @ alexandruc: EXACT!
    sa vedem care e mai smecher atunci…

  • Wtf !?! MacBook Pro de 11″ ? :))

  • e o husa ce nu o poti ignora 😀 poate nu rezista daca il arunci pe un colt, dar totusi… e o husa, nu blindaj.

  • o sa incep sa fac sporturi extreme cu macbook-ul in mana >:)