Versiunea alba a iPhone 4 lansata miercuri in SUA

Daca mai era nevoie de vreo confirmare ca versiunea alba a iPhone 4 va fi disponibila incepand de miercuri in SUA iata ca o avem. Imaginea de mai sus a fost facuta de un angajat al retailerului Best Buy care va comercializa atat versiunea GSM cat si cea CDMA a terminalului iPhone 4 alb. In SUA inca exista destul de multi utilizatori care ar achizitiona versiunea alba a iPhone 4 deci Apple va face sigur vanzare chiar daca aceasta lansare vine la aproape 1 an de zile de cand Steve Jobs a urcat pe scena WWDC si a promis ca versiunea alba va fi disponibila din 24 iunie 2010.

E oarecum neobisnuit sa vedem un iPhone lansat intr-o zi de miercuri avand in vedere ca Apple aproape intotdeauna lanseaza terminale iPhone in ziua de vineri pentru a prinde un weekend dupa lansare insa se pare ca pe 27 versiunea alba va fi disponibila in SUA. Exista si unii operatori din Europa care vor comercializa versiunea alba insa nu cred ca vreunul din Romania va avea terminale pe stoc.

5 COMENTARII

  1. Nu stiu de ce se face atat Tam-Tam pentru versiunea alba a iPhone 4. Nu aduce nimic nou decat culoarea care se stie ca este preferata in general de partea feminina. Ar fi bine ca iPhone 5 sa apara de la inceput si cu versiunea alba.