Prima Pagina iOS Video: Tabletele contrafacute ”invadeaza” Romania. Peste 60.000 de tablete disponibile in tara

Video: Tabletele contrafacute \”invadeaza\” Romania. Peste 60.000 de tablete disponibile in tara

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TQG5Ii9NbPM[/youtube]

George Buhnici, omul cu tehnologia de la ProTv, a facut un reportaj interesant despre tabletele contrafacute disponibile pe piata in momentul actual. Imi place ca a prezentat o tableta hybrid adica un produs care semana cu o tableta Samsung Galaxy Tab(probabil) insa rula un fel de iOS, un produs ieftin dar extrem de prost. Sunt sigur ca ati vazut pe internet clipuri video cu astfel de tablete care arata bine pana apuci sa pui mana pe ele si sa navighezi prin meniu. In hypermarket-urile din Romania exista cateva modele de tablete contrafacute, iRobot fiind un exemplu interesant, asa ca aveti mare grija ce va cumparati de pe acolo daca nu aveti bani de o tableta iPad, de exemplu.

O alta remarca interesanta are legatura cu tabletele “din buzunarele romanilor”, mai exact in Romania ar exista in jur de 60.000 tablete. Cifra mi se pare mare, foarte mare avand in vedere ca la noi tabletele iPad s-au vandut cel mai bine insa 60.000 e un numar mare chiar daca luam in considerare tabletele cumparate din strainatate. Nu stiu de unde au luat cei de la ProTv cifrele insa parca e putin ca mult pentru tarisoara noastra.

 • Eu as recomanda tableta de la Allview. E produs romanesc, ieftin (fata de Ipad) si merita sustinut.

 • avramar

  •2. Ticu Bogdan – “Eu as recomanda tableta de la Allview. E produs romanesc, ieftin (fata de Ipad) si merita sustinut.”

  Ce inseamna pentru tine “produs romanesc”? Sunt importate din China si distribuite de o firma din Brasov, daca tu crezi ca asta le face “romanesti”, atunci ai probleme mari.
  Apropo, maine pot comanda (ipotetic, ca de fapt nu am bani) 1000 de tablete branduite “TicuBogdan” si sa ma laud cu ele ca sunt romanesti…

  Nimic din ALLVIEW nu este romanesc, nu sunt in stare sa acopere garantia pentru mizeriile de telefoane vandute pana acum, ca nu mai face chinezu. ALLVIEW este de fapt o dovada ca piata romaneasca inca mai poate fi prostita.

 • royce

  Unde e magazinul acesta in care se poate butona pe iPad?Inafara de showroomul emag in care inca nu am fost,mai stiti alte magazine la care putem umbla pe un iPad?In iStyle nu au,din moment ce nu vand…am intrebat si cica peste o luna-doua o sa apara,la acest retailer oficial 🙂

 • Pai Radu Apostolescu(barbatul din imagine) e directorul eMAG deci totul a fost filmat la eMAG.

 • adi

  In Real in Bucuresti au un ipad2 pe care te poti juca…

 • PsyChopSsssS

  In ungaria la MediaMarkt sunt toate idevice-urile de la apple de la iPad,iPhone,iPod pana la iMac si MacBook Pro,Air.

 • Totusi noi traim in Romania.

 • cluca1969

  Dupa ce am vazut pe Youtube clipul cu copia identica a iPhone 4 nu ma mir sa apara si o copie cu iPad 2.
  S-a deschis si in magazinul Bucur Obor un showroom eMag.

 • PsyChopSsssS

  OK.Nu stiam…La vodafone in Arad la Atrium Center au un iPad 1 expus si te poti juca putin pe el.