Prima Pagina Apple AT&T forteaza clientii sa renunte la tethering, ii taxeaza automat daca nu...

AT&T forteaza clientii sa renunte la tethering, ii taxeaza automat daca nu o fac

9

Acum cateva saptamani am scris un articol in care va spuneam ca operatorul de telefonie mobila AT&T din SUA isi atentiona clientii cu privire la folosirea metodelor ilegale de a activa internet tethering-ul pe propriile terminale. Aplicatii precum TetherMe sau MyWi permit activarea cu usurinta a acestor optiuni iar cu un abonament de date suficient de puternic puteti folosi telefonul pe post de modem pentru calculator. Desigur ca foarte putina lume a luat in seama mesajul celor de la AT&T asa ca ieri multi clienti au primit un mesaj prin care au fost instiintati ca daca nu platesc pentru optiunea de internet tethering aceasta va fi automat inclusa in abonamentul lor.

AT&T Free Msg: We’ve noticed you’re continuing to enjoy the tethering feature with your smartphone service. Remember, you need a tethering plan ($45/mo, incl. 4GB) to use this feature, so we’re planning to update your line with the required plan soon. Visit att.com/dataplans or call 888-860-6789.

AT&T este primul operator de telefonie mobila care ia o asemenea atitudine fata de clientii care folosesc internet tethering fara a avea activara o optiune de date in abonament. Ma gandesc, ca e vorba despre foarte multi clienti altfel AT&T nu ar fi recurs la asemenea practici in SUA unde poti fi dat in judecata pentru orice nimic. Probabil ca multi vor ignora si acest mesaj iar peste cateva saptamani vom vedea informatii despre primele persoane care se plang de faptul ca AT&T le taxeaza automat pentru internet tethering.

Acum, nu va bucurati ca Orange ofera internet tethering gratuit?