Versiunea alba a iPhone 4 poate fi cumparata de astazi, poate fi jailbroken

Ieri Apple a anuntat oficial ca versiunea alba a iPhone 4 va fi in sfarsit pus in vanzare iar in dimineata aceasta magazinele Apple din tarile unde iPhone 4 va fi disponibil au fost inchise pentru a permite adaugarea terminalului in oferta. Dispozitivul va fi disponibil la acelasi pret precum versiunea neagra insa din pacate nu va fi disponibil in orice tara unde se gaseste iPhone 4. Spre exemplu in Romania nu vom avea parte de versiunea alba a iPhone 4 inca si nici nu se stie cand anume il va lansa Apple.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FXI0ApVe06E[/youtube]

Bun, ati cumparat un iPhone 4 alb, ii puteti face oare jailbreak? Conform lui iH8sn0w solutiile de jailbreak actuale functioneaza si pe versiunea alba a iPhone 4 deoarece bootrom-ul nu a fost modificat si vorbim despre aceeasi versiune de iOS. Limera1n merge sigur insa redsn0w probabil face jailbreak fara probleme in momentul de fata, cel putin pana apare iOS 4.3.3/4.4 pe care Apple il va lansa in saptamanile urmatoare.

Articolul precedentSteve Jobs despre revenirea la conducerea companiei Apple
Articolul următoriCloud – noul serviciu de streaming al Apple?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.