Video: iKinect – iPhone si Kinect lucrand impreuna intr-un joc video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TxcU5ndcprI[/youtube]

Kinect reprezinta tehnologia viitorului, din punctul meu de vedere, tehnologia pe care o vom avea implementata nu doar pentru jocuri ci si pentru obiectele pe care le folosim in fiecare zi. Microsoft a lansat ceva care va revolutiona lumea in viitorul apropiat insa deocamdata e limitata doar la jocuri video. Cu aceasta ocazie a luat nastere proiectul iKinect care permite posesorilor de iPhone si celor de Xbox Kinect sa joace jocuri folosind gesturile si terminalul iPhone in tandem pentru a controla elementele din joc.

In clipul de mai sus avem un joc video cu o nava spatiala a carei directie este controlata prin jocuri kinect si ale carei mitraliere sunt controlate de pe un iPhone. iKinect reprezinta o demonstratie foarte buna a modului in care iPhone-ul si tehnologia Kinect pot fi folosite fara probleme in jocuri, dar cine are nevoie de asa ceva. De ce sa avem o asemenea combinatie in jocuri? Nu e nevoie de ea dar avem dovada ca se poate.  Sunt curis ce vor mai face baietii pe viitor.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 29.04.2011
Articolul următoriPhone 5 de vanzare in Romania?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.