Prima Pagina games Video: iKinect – iPhone si Kinect lucrand impreuna intr-un joc video

Video: iKinect – iPhone si Kinect lucrand impreuna intr-un joc video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TxcU5ndcprI[/youtube]

Kinect reprezinta tehnologia viitorului, din punctul meu de vedere, tehnologia pe care o vom avea implementata nu doar pentru jocuri ci si pentru obiectele pe care le folosim in fiecare zi. Microsoft a lansat ceva care va revolutiona lumea in viitorul apropiat insa deocamdata e limitata doar la jocuri video. Cu aceasta ocazie a luat nastere proiectul iKinect care permite posesorilor de iPhone si celor de Xbox Kinect sa joace jocuri folosind gesturile si terminalul iPhone in tandem pentru a controla elementele din joc.

In clipul de mai sus avem un joc video cu o nava spatiala a carei directie este controlata prin jocuri kinect si ale carei mitraliere sunt controlate de pe un iPhone. iKinect reprezinta o demonstratie foarte buna a modului in care iPhone-ul si tehnologia Kinect pot fi folosite fara probleme in jocuri, dar cine are nevoie de asa ceva. De ce sa avem o asemenea combinatie in jocuri? Nu e nevoie de ea dar avem dovada ca se poate.  Sunt curis ce vor mai face baietii pe viitor.

 • Camelia

  Ce porcarie de joc !!!

 • Volt

  Ia trage o privire aici http://www.youtube.com/watch?v=AN-Cy0sgWpA&feature=related. Eu zic ca e interesant

 • Cristi

  @camelia Jocul e demo doar. Dar produse Apple combinate cu Microsoft …that’s wrong on so many levels 😀

 • Gabi

  @cristi: Apple si Microsoft sunt combinate de mult, Microsoft au ajutat la aparitia macos, cauta pe youtube interviul oferit de Steve Jobs si Bill Gates in care vorbesc despre relatia dintre Apple si Microsoft

 • Stefan

  salut. eu am iphone 4 si un xbox cu kinect. cum fac si eu sa incerc combinatia?