Find My Mac ar putea fi disponibil in Mac OS X Lion

La scurt timp dupa lansarea primei versiuni beta a Mac OS X Lion cei de la 9to5mac au descoperit indicatii in interiorul fisierelor de sistem informatii care dadeau de inteles ca Apple va lansa un serviciu numit Find My Mac. Atunci se zvonea ca serviciul va fi asemanator daca nu chiar identic, cu Find My iPhone doar ca va fi dedicat Mac-urilor. Aseara Apple a lansat un nou update pentru Mac OS X Lion si in interiorul sau a fost gasit o iconita pentru serviciul Find My Mac, iconita care este identica, cu cea pentru serviciul Find My iPhone din iOS.

Totusi iconita respectiva nu e singurul lucru gasit in noul update deoarece exista si informatii privind o aplicatie numita Find My Mac Messenger. Despre aceasta nu se stie absolut nimic deocamdata insa probabil o vom vedea instalata in sistem de indata ce Apple va lansa oficial Mac OS X Lion. Deocamdata vorbim doar despre informatii neoficiale descoperite intr-o versiune beta a Mac OS X Lion insa in general aceste indicatii reprezinta versiuni preliminare ale  unor aplicatii ce urmeaza a fi lansate de catre Apple.

Articolul precedentXcode 4.1 disponibil, Mac OS X Lion mai rapid
Articolul următorSnowbreeze 2.6.1 disponibil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.