Snowbreeze 2.6.1 disponibil

In cursul serii trecute iH8sn0w a lansat o noua versiune a programului sn0wbreeze cu care pute face un custom ipsw jailbroken pentru iOS. Versiunea 2.6.1 este in totalitate dedicata posesorilor de terminale iPhone 4 CDMA pentru ca aduce posibilitatea de a face untethered jailbreak pe iOS 4.2.7. Acea versiune de iOS functioneaza numai pe iPhone 4 CDMA iar pe versiunea GSM am ajuns deja la iOS 4.3.2 pentru care avem deja alte programe care fac untethered jailbreak fie printr-un custom ipsw fie prin jailbreak direct.

iH8sn0w explica aici toate detaliile despre sn0wbreeze 2.6.1 insa nu se specifica nimic despre rezolvarea vreunor buguri deci presupun ca nu a rezolvat nimic. sn0wbreeze 2.6.1 este disponibil aici.

Articolul precedentFind My Mac ar putea fi disponibil in Mac OS X Lion
Articolul următorReading List pentru Safari disponibil in Mac OS X Lion
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.