Video: Afla ce televizor se potriveste in camera ta cu cea mai tare aplcatie de la Panasonic

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=33h6KCsKPys[/youtube]

Cei de la Panasonic incep sa inteleaga cum se face marketing-ul in stilul celor de la Apple si au facut o aplicatie cu realitate augmentata care schimba cu totul modul in care privim alegerea unui televizor. Panasonic VIERA AR Setup Simulator se numeste aplicatia si dupa cum observati din clipul video de mai sus ea permite utilizatorilor sa vada cum ar arata un televizor in camera lor inainte de a il cumpara. Practic deschideti aplicatia, indreptati camera terminalului catre locul in care doriti sa puneti televizorul, selectati modelul televizorului si aplicatia il va afisa pe ecran in locul respectiv.

Interesant este ca aplicatia ne permite sa vizionam televizorul in noua locatie din diverse unghiuri dar sa si facem o poza pentru a arata altora. Mi se pare a fi o idee geniala din partea celor de la Panasonic si probabil altii o vor implementa in viitorul apropiat pentru produsele proprii. Aplicatia este gratuita in AppStore.

Pretul initial:
Nume:
Panasonic VIERA AR Setup Simulator

Gratuit

Developer: Panasonic Corpora…
Categoria: Utilities


Descriere: Panasonic VIERA AR Setup Simulator, is AR (Augmented Reality) application that integrates real-time generated 3DCG to the real
world through iPhone camera. When turning the camera to special AR Marker, you can simulate setting up VIERA. Lets put VIERA
of …


Dimensiunea aplicatiei este: 19.7 Mb


 

Articolul precedentReading List pentru Safari disponibil in Mac OS X Lion
Articolul următorApple modifica design-ul tab-urilor din Mac OS X Lion
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.