Reading List pentru Safari disponibil in Mac OS X Lion

Un update pentru Mac OS X Lion a fost lansat aseara si de atunci dezvoltatorii de aplicatii se grabesc sa descopere noutatile implementate de Apple in viitoarea versiune a sistemului de operare Mac OS X. Mare lucru nu a fost descoperit pana s-a ajuns la functia Reading list integrata in Safari care va permite utilizatorilor sa salveze pagini web in Mac pentru a le citi mai tarziu. Functionalitatea este asemanatoare cu cea oferita de Instapaper sau Readability si Apple o va avea implementata in Safari imediat ce Mac OS X Lion va fi disponibil. Apple explica noua functie cam asa :

Reading List lets you collect webpages and links for you to read later. To add the current page to your Reading List, click Add Page. You can also Shift-click a link to quickly add it to the list. To hide and show Reading List, click the Reading List icon (eyeglasses) in the bookmarks bar.

Functia aceasta exista pe iOS implementata prin aplicatiile mentionate anterior insa daca o va implementa Apple si in Safari pentru iPhone sau iPad 2? Ar fi interesant sa avem asa ceva disponibil in iOS in browserul Safari si cred ca multi ar aprecia o functie Read it Later disponibila direct de la Apple.