iOS 4.3.3 nu afecteaza decodarea permanenta

Presupun ca o parte dintre cei care au facut decodare permanenta, cand se daduse liber la decodare pentru orice retea, stau acum cu frica legata de posibilitatea recodarii terminalului. Pentru voi am o veste buna deoarece iOS 4.3.3 nu va recodeaza terminalul, cel putin asa da de inteles veeence. Totusi el vorbeste acolo despre SAM si backup-ul facut activarii inainte de a face restore dar cred ca nu e nevoie de activare cu SAM pentru ca pana acum nimeni nu s-a plans ca i s-a recodat terminalul.

Daca Apple nu a facut-o inca, e cam greu de crezut ca va recoda terminalele iPhone deci probabil puteti sta fara griji pe viitor. Daca nu ati salvat inca activarea cu SAM atunci e recomandabil sa o faceti acum. Aveti cativa pasi aici.

6 COMENTARII

  1. Sincer nu inteleg de unde atata “galagie” cu iPhone alb cand “duce” exact ca cel negru, nu are nimic in plus, poate costa ceva mai mult AIUREA din punctul meu de vedere.Si daca costa mai putin decat cel negru, tot NU imi achizitionam telefon ALB.Pentru mine telefonul este negru, nu alb, nu roz bon-bon,nu mov, ci NEGRU.
    Este ca si cum ti-ai dori un Ferrari alb.

  2. @virgilius nici un Ferrari negru nu mi-as dori. Unul roșu ar fi super :). Albul e mai select , mai frumos si dacă nu iti place tie asta nu înseamnă ca e urat. Nici mie nu cred ca imi place de prietena/soția ta , asta nu înseamnă (neaparat) ca e urata.

  3. Confirmat. Update-ul la 4.3.3 nu codeaza telefoanele blocate pe att spre exemplu. Intradevar se misca mai bine si rezolva si cateva buguri SMS. Spre exemplu daca ai dezactivat serviciul 3g si de date nu poti sterge mesajele. (nu conversatia)