Prima Pagina activare Tutorial: Cum sa salvezi decodarea permanenta facuta unui iPhone

Tutorial: Cum sa salvezi decodarea permanenta facuta unui iPhone

Avand in vedere ca de cateva zile mii de terminale iPhone au fost decodare folosind o baza de date a Apple, exista sansa ca portita sa fie inchisa in curand. Mai mult decat atat, exista o foarte mica sansa ca Apple sa recodeze terminalele, insa dupa cum am spus sansa e foarte mica. Pentru cei care tocmai si-au decodat terminalele exista insa o solutie de a salva decodarea facuta folosind SAM, un patch care activeaza notificarile push pe terminalele hacktivate folosind redsn0w sau orice alta solutie de jailbreak. Daca urmati pasii de mai jos veti fi protejati pe viitor daca Apple incearca sa reactiveze terminalele, cel putin asa spun cei care au facut tutorialul.

1. Faceti jailbreak terminalului vostru, si adaugati in Cydia repo-ul : repo.bingner.com din care veti instala SAMPrefs sau SAM.

2. Dupa ce ati instalat aplicatia cautati-o in Springboard, deschideti-o, mergeti in sectiunea Utilities si selectati De-activate. Daca aveti hacktivare facuta cu redsn0w atunci trebuie sa selectati revert lockdown. – Urmati acest pas NUMAI daca nu ati decodat inca terminalul.

4. Dupa ce v-ati asigurat ca terminalul a fost dezactivat, conectati-l la iTunes pentru a face activarea normala.

5. Dupa ce il activati prin iTunes mergeti inapoi in SAMPrefs si apasatu butonul Backup Activation. Asteptati pana primiti un mesaj de genul “Backup Report Success” pentru a fi siguri ca totul e salvat.

Aceasta metoda salveaza un token pentru decodarea voastra iar acel token poate fi folosit pe viitor pentru a pastra decodarea. Partea importanta este ca nu trebuie sa faceti restore la noi versiuni ale iOS fara sa instalati acest token inapoi pentru ca exista sansa sa pierdeti decodarea de tot.

Tutorialul a fost luat de aici, va recomand sa va uitati si peste ce scrie acolo.

 • Deja devine o mare prostie cu deblocarile astea …unde mai e neverlocked-ul atunci ????

 • Asta e doar o masura de precautie.

 • Eu

  o prostie, salut

  zaone cred ca deja exagerezi cu prostiile astea, sperii si oamenii degeaba.

 • E o masura de precautie.

 • Mankid40

  Si eu ce sa fac, imi decodai iphone in februarie? Ar trebui sa ma agit si eu?

  Merci….!

 • bobo

  pe iphone 3gs merge decodarea asta pe 4.1 ?

 • Daca il ai decodat legal te doar undeva de “nevoia” aste urgente si de rahat! 😉

 • Alinutzzza

  Buna, daca am facut hacktivarea cu Sn0wbreeze, trebuie sa fac si eu salvarea asta? merge?

 • Daca nu l`ai decodat permanent nu.

 • B06DAN

  Am facut ceea ce ai scris acolo. Sper sa nu trimit nush ce date confidentiale din telefon pe nush ce site. Ca la isteria asta nu ma mai mira faptul ca apar hoti peste hoti.

 • Pingback: Apple blocheaza posibilitatea de a face decodare permanenta pentru orice iPhone()

 • Pingback: iOS 4.3.3 nu afecteaza decodarea permanenta()

 • Robert

  Salut zaone. Am un iphone 4 vers.5.1 (8b176),Firmware(04.12.01) adus din bulgaria care a fost decodat cu samprefs acum cateva luni. Vreau sa stiu si eu daca scot cartela si bag alta se pierde decodarea? Si daca da cum pot sa o rezolv eu singur? Apropo si daca merge imi poti lasa si mie un link in care sa il decodez din nou cu SAMprefs? Mersi